Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Gerçekler Erkenden Ortaya Çıktı
Tuğçe Arıbaş
Gerçekler Erkenden Ortaya Çıktı
10.04.2020 Cuma 10:41

Ülkemizde her gün nasıl Coronavirüs konuşuluyorsa, magazinde de Ece Erken konuşuluyor.  Coronavirüs hayatları sonlandırıp kalanlara nasıl acı veriyorsa, Ece Erken’de bir evliliğin bitmesine yol açıp çiftin çocukları için acı verici bir hal aldı. Tabi ki tek suçlu Ece Erken değil.

Coronavirüs dolayısıyla dışarı çıkılmaması gerekirken, keyfi sebeplerle dışarı çıkan insanlar gibi Ece Erken’le sevgili olduklarını öğrendiğimiz Av. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’da evliyken ilişki yaşayarak kötü sonuçlar doğuracak bir adım atmış oldu.

Bu ilişki yeteri kadar çok konuşuldu. Tıpkı 3 sene önce Ece Erken’in evli bir adamla tatil yaptığı ortaya çıktığı zamanki gibi!!! Ece Erken bu sefer sunuculuğunu üstlendiği magazin programından bile oldu. Araba aynaları parçalamaları, karşılıklı açıklamalar derken. Ece Erken sosyal medya hesabında ayrıldıklarını duyurdu. Duyurdu duyurmasına ama duyururken “Herkes kendi önünü süpürsün. Ben hatalıydım hatamdan döndüm. Hırsızlık yapmadım, dolandırmadım kimseyi sizler gibi. Bence aynaya bakın kendinizden utanın” ifadelerini kullandı.  

Ece Erken aynaya bakın kendinizden utanın demesinden 3 anlam çıkarıyorum.

  1. Programında kendisinin yaptığının 10’da 1’ini bile yapmamış insanlar için söylediği sözler aynaya bakarken aklına geldi ve utanması gerektiğini geçte olsa anladı.
  2. Kendisinin evli bir adamla ilişkisi olduğunu, gururla gizli saklı bir şey yaşamadığını ekranlardan açıkladıktan sonra aynaya bakıp insanlığın geldiği hali görüp insanlığımızdan utanmamız gerektiğini vurgulamak istedi.
  3. Yaptıklarından utanıyor olsa gerek, herkesi utanacağı şeylerle yüzleştirip kendi yaptıklarını unutturmaya çalıştı.

Bunu yaparken hala üste çıkmaya çalışması da ayrı bir ironi…

Ece Erken programdan ayrılınca yerini Seren Serengil ve Seda Akgül aldı. Seda Akgül sırf programdaki yerini almakla kalmadı aynı zamanda eleştirilerin hedefi olma konusunda Ece Erken’den dünkü açıklamasıyla kulvarı devraldı.

Coronavirüs konusunda halkı bilinçlendirmeye insanlar canla başla uğraşırken Seda Akgül canlı yayına hastaneden kaçarak geldiğini açıkladı. Üzerine de kolunda kalan katateri herkese gösterdi.

Seda Akgül, yıllardır televizyonda olan biri. Ulusal bir kanalda, nasıl olurda hastaneden kaçtığını gururla anlatır anlam vermek çok güç. Hele karantinadan kaçan insanların haberlerini okuduğumuz şu günlerde.

İnsanlara örnek olması gerekirken böyle bir şey nasıl söylenir demeyeceğim çünkü kimsenin kimseye örnek olma gibi bir zorunluluğu yok. Fakat herkesin oturduğu koltuğun sorumluluklarını ve bilincini taşıma gibi bir zorunluluğu var.

O koltukta oturmak için ne eğitimler almış ne kadar uğraşsa da oturamayan insanlar varken bu şansı ve başarıyı yakalayabilmiş kişilerin böyle davranması asla kabul edilebilir değil. Sadece Seda Akgül’de değil her gün televizyonlarda, sosyal medyada neler görüyoruz.

Arzulu, İstekli ve Yetenekli Misin? Kimin Nesisin?

Toplumun bir kesimi bu tarz yerlere çevresinin gücüyle veya o kadar isteyerek, arzuyla yapmak isteyen varken birilerinin zorlamasıyla kendisi istemese de getirildiği sürece biz daha çok bu tip olayları konuşuruz.

Asıl yapması gereken kişilerde yetenekleriyle oturup bu saçmalıkları izledikleriyle kalır dururlar. Yetenekler ve zeka ile bir yere gelmek güçleştikçe yerimizde saymaya devam…

Yetenek ve zeka dedikten sonra Gülse Birsel’den bahsetmemek olmaz.

Gülse Birsel gerçekten her gence örnek olabilecek bir kadın. Zekasıyla, duruşuyla tam bir idol. Hayat hikayesi, kariyerindeki bütün gidişatı merak edip okursanız ne demek isteyeceğimi çok daha iyi anlayacaksınız. Bende köşemde bir gün daha fazla bahsederim.

Bugünkü bahsedeceğim konuysa malum Corona ile birlikte dizilerde bir bir setlere ara verdi. Gülse Birsel bu sefer kalemini ve oyunculuğunu konuşturmaya zekasını da katarak Jet Sosyete dizisiyle bir ilke imza attı.

Her oyuncunun kendi evinde kendini çektiği özel bir bölüm hazırladı. Corona haberlerinden sıyrılıp kafa dağıtmak, gülmek isteyen herkese bu günlerde çok iyi geldiğine eminim. İyi gelmesinin dışında farklılıkta getirmiş oldu. Aynı farklılığı Birol Güven’de şu sıralar hayata geçirmeye hazırlanıyor. Tamamen oyuncuların kendi evlerinde çekim yaptığı, Perşembe günleri yayınlanacak Ev Hali adlı diziyle kendi deyimiyle coronadan etkilenen dizi sektörünü yeni durumumuza adapte edecek. İlk bölümünün meraktan ve farklılığından dolayı ilgi çekeceğini düşünüyorum ama diğer bölümlerin ne kadar izlenebileceğini ilk bölüm bize fısıldayacak.

Sonraki yazımda düşüncelerimle sizlerle buluşuncaya kadar evde ve sağlıkla kalın…