25.04.2019-17:09 (Son Güncelleme:28.03.2024-23:30)


1

Genital sivilcelere iyi gelen bitkiler: Lavanta Özü Yağı: Lavantada bulunan iyileştirici ve antiseptik içerik genital bölgede oluşan sivilceleri birkaç günde yok eder. Öncelikle genital bölgenizi su ile yıkayın ve kurulayın. Ardından lavanta özü yağından birkaç damla genital bölgede sivilceli bölgeye uygulayın ve bekletin.



2

Elma Sirkesi: 1 bardak su ile 1 bardak elma sirkesini karıştırın. Ardından genital bölgede sivilce olan yeri bu karışımla yıkayın. Bu yöntemi sivilceler geçene dek günde 2-3 kez uygulayabilirsiniz.



3

Çay Ağacı Yağı. Çay ağacı yağı genital sivilceler dahil birçok cilt problemi için en iyi ilaçtır. Bir damla çay ağacı yağı ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı karıştırın. Sonra bu karışımı genital bölgedeki sivilceler üzerine sürün ve bekleyin. Bu yöntemi günde 2 kez tekrarlayın.



4

Aynı Sefa Bitkisi: Aynı sefa bitkisi antiseptik, astrenjan(kanama durduran, damar büzen) ve iltihap sökücü özellikleri açısından zengindir. 1 yemek kaşığı zeytinyağını ısıtın. Sonrasında içine aynı sefa bitkisini batırın ve 1 gece bu şekilde dinlendirin. Ertesi sabah bitkiyi çıkarın ve yağı 3 kez genital bölgedeki sivilceler üzerine sürün.



5

Mısır Unu: Mısır ununun ekstra nem ve sebumu emer. Bu yüzden genital bölgede bulunan sivilce üzerine mısır unu serpiştirin. Bu sayede genital bölge temiz ve kuru kaldığından sivilce için elverişsiz bir ortam oluşacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR