25.05.2022-13:21 (Son Güncelleme:25.05.2022-13:24)


1

Yaşadığı apartmanda karşılaştığı Gökhan K. ile birkaç kez selamlaşan Fide Uyarlar 'ın hayatı kâbusa döndü. Takıntılı adam, balkondan evine girdiği kadını günlerce alıkoydu. Maganda, arkadaşlık teklifini reddeden Uyarlar'ı defalarca dövdü, cinsel tacizde bulundu. Dehşet evindeki şiddet anları ise saniye saniye gizli kameraya yansıdı.



2

Balkondan eve giren maganda, bağırarak yardım isteyen kadının ağzını eliyle kapatıp darp etti.



3

Canına tak eden Uyarlar, polise başvurdu. Gökhan K. da, kendisine tokat atan Uyarlar'dan şikâyetçi oldu. Vücudunda iz kalmadığı için zanlının tutuklanmayacağını öğrenen kadın, kendisini rahatsız etmemesi koşuluyla Gökhan K. ile uzlaştı; dosya kapandı. Ancak Gökhan K., 22 Mayıs'ta bir kez daha balkondan girdiği evde kadını sabaha kadar dövüp tecavüze kalkıştı. Şantaj yapmak için kadının çıplak fotoğraflarını çekerek kaçan Gökhan K., şikayet üzerine gözaltına alındı. Pişkin zorba, asansöre binerken taciz ettiği kadın kendisine tokat atınca şikayetçi oldu. Fide Uyarlar (42), "Ölmek istemiyorum" diyerek yardım istedi.



4

Üçüncü kez evinde alıkonularak şiddete ve tacize maruz kalan Fide Uyarlar, isyan etti: "Daha önce de 1 hafta rehin aldı, telefonuma el koydu. Beni saplantı haline getirmiş. Kendisiyle evlenmezsem ailemi ve köpeğimi de öldüreceğini söyledi. Beni döverken ağzım-burnum kan içinde 'Öldür' diye yalvardım. 'Seni öldürmeyeceğim, süründüreceğim" dedi. Tutuklansa da 1 ay sonra serbest kalıp beni öldürecek."



5



6



7



8

Damla Albayrak
Dmlabyrk344@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR