20.02.2021-17:30 (Son Güncelleme:20.02.2021-17:30)


1

Öğrenilen bilgiye göre tuhaf olay hafta sonu kısıtlaması nedeniyle polis ekiplerinin uygulama yaptığı sırada, Ulucami ve tarihi belediye binasının bulunduğu Bursa'nın en ünlü caddesi Heykel olarak bilinen Atatürk Caddesi üzerinde gerçekleşti.



2

İstanbul Bakırköy nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen 30-35 yaşlarındaki S.Y. adlı genç kadın soyunarak polis noktasına doğru koştu.



3

O sırada aynı cadde üzerinde devriye görevi yapan bir grup bekçi ile uygulama noktasındaki polis ekipleri kadını engellemeye çalıştı.



4

Kadının kıyafetlerini toplayıp peşinden koşan polis ekipleri kadını tarihi hanlar bölgesinin orada durdurup kıyafetlerini giymesi için ikna etti.



5

Orhan parkına doğru kollarını açıp ''vazifemi yaptım baba'' diye bağıran genç kadın daha sonra kıyafetlerini giyerek polis otosuna binip götürüldü.



6

İfadesini almak için polis merkezine götürülen kadının daha önce de İzmir'de aynı eylemi gerçekleştirmekten kaydı bulunduğu belirtildi.



7

Kendini ifade etmekte zorluk çeken genç kadın için Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü uzmanlarından yardım istendiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR