Gelinlik Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Gelinlik seçerken nelere dikkat edilmeli? Normalden daha zayıf veya kilolu kadınlar nasıl tercih yapmalı? İşte gelinlik seçiminde dikkat etmeniz gereken tüm detaylar…

09.06.2020-15:39 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-15:38) Gelinlik Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Gelin adaylarının vücut tiplerini tanıması ve gelinlik seçimi yaparken en ince detaylarına kadar düşünmesi gerekiyor.

Tesettür Gelinlik Seçimi Nasıl Yapılmalı?

2020 sezonunun trend gelinlikleri arasında vintage gelinlikler ön plana çıkıyor. Sezonun trendlerini yakalamak ve modern bir görünüm kazanmak için vintage gelinlikler tercih edebilirsiniz. Fırfırlı ve kat kat tül etekli detayları olan bu gelinlikler zayıf gelin adaylarının kusursuz bir görünüm elde etmesini sağlıyor.

Tesettür gelinlikler vücudun tamamını muhafaza ettiği için hem sade hem hareketli gelinlikleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Popülerliğini hiç kaybetmeyen prenses model ve A kesim gelinlikler zayıf gelin adayları için doğru seçimler olacaktır. Normalden daha kilolu gelin adayları taşlı, fırfırlı ve volanlı gelinliklerden uzak durmalı. Tesettür gelinlik seçimlerinde gelinliğin ön plana çıkması için hareketli duvaklardan uzak durulması gerekiyor. Gösterişli aksesuarlardan da kaçınarak kusursuz bir gelin olabilirsiniz.

Dekolteli Gelinlik Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Gelinlik seçerken nelere dikkat edilmeli; vücut tipinize uygun, olduğunuzdan daha kilolu veya daha zayıf görünmeyeceğiniz modeller tercih etmeniz gerekiyor. Vücut hatlarınızı dikkate alarak dekolte vereceğiniz bölgeyi doğru seçmelisiniz. Dekolteli gelinlik modelleri arasında revaçta olan sırt dekoltesini tercih ederek sezonun trendlerini yakalayabilirsiniz.

Dekolteli gelinlik seçimi yaparken sadece bir bölgeyi ön plana çıkarmalısınız. Hem üst hem alt detaylarda dekolte olması gelinliğin sönük kalmasına ve sadece vücut hatlarınızın ön plana çıkmasına neden olur. Yırtmaçlı gelinlik tercih ediyorsanız kollu ve yakası düşük olmayan modelleri seçmelisiniz. Geniş bir sırt dekoltesinde de yaka seçiminiz düşük olmamalı. Geniş omuzlara sahipseniz straplez prenses model tercih edebilirsiniz.

Hangi Gelinlikler Daha Zayıf Gösterir?

Dolgun vücut hatlarınızı kapatmak için öncelikle nasıl bir fiziğe sahip olduğunuza dikkat ederek model belirlemelisiniz. Doğru gelinlik seçimleriyle orantılı bir görünüm elde edebilirsiniz. Dolgun göğüslere ve vücudunuza oranla kalın kollara sahipseniz ince görünmek için ince dantel detaylı kollu gelinlikler tercih etmelisiniz. Kayık ve düşük yaka kilolu gelin adaylarının uzak durması gereken modellerdir.

Hacimli, volanlı, fırfırlı, taşlı gelinlikler her kadını olduğundan daha kalın gösterir. Bu nedenle etek seçiminde A kesim modelleri ve sade tasarımları seçmelisiniz. Beliniz kıvrımlı ve inceyse prenses model tercih ederek belinizin inceliğini daha fazla ön plana çıkarabilirsiniz. Eşit vücut hatlarına sahipseniz seçimleriniz mutlaka düz kesim gelinliklerden yana olmalı.

2020 Gelinlik Trendleri Neler?

Gelinlik seçerken nelere dikkat edilmeli; modern bir görünüm kazanacağınız ve vücut hatlarını orantılı gösteren modeller seçmeye özen göstermelisiniz. 2020 gelinlik trendleri arasında volanlı kollar, fırfırlı ve tüllü dökümlü etekler, dantel işlemleri ön plana çıkıyor. Vintage gelinlik modelleri de yeni sezonun en trend gelinlik modelleri arasında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal