Gelinim Mutfakta Yeşim ve Beyhan Hanım neden yok, elendi mi?

Kanal D'nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta da izleyiciler yayında göremedikleri Yeşim ve Beyhan Hanımı merak etmeye başladılar. Yarışmanın sevilen ikilisi Yeşim ve Beyhan Hanım Gelinim Mutfakta programından neden yok konusu günün en çok yanıtı merak edilen sorusu oldu.

18.04.2022-14:11 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-14:11) Gelinim Mutfakta Yeşim ve Beyhan Hanım neden yok, elendi mi?

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyiciler ile buluşan Gelinim Mutfakta yarışmasında, yarışmaya katılan gelinler mutfaktaki hünerlerini gözler önüne sererek en yüksek puanı toplamaya çalışıyorlar. Haftanın son günü verilecek olan büyük ödüle ulaşmaya çalışan gelinler tüm marifetleriyle izleyicileri ekran başına kilitliyorlar.

Kanal D'nin severek takip edilen yarışmasında 4 gelin ve onların kayınvalideleri mücadele ediyor. Sezon başından beri yarışmada olan ve büyük beğeni toplayan Yeşim ve kayınvalidesini bugün ekranlarda göremeyen izleyiciler, Gelinim Mutfakta Yeşim ve Beyhan Hanım neden yok, elendi mi? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Gelinim Mutfakta Yeşim ve Beyhan Hanım neden yok

Gelinim Mutfakta Yeşim ve Beyhan Hanım neden yok?

Yarışmanın 18 Nisan günü yayınlanan bölümünde yarışmacıların arasında yer alan Yeşim'in masasına başka bir isimin gelmesi yarışmanın müdavimleri arasında Yeşim'in olmayışı merak uyandırdı.

Edinilen bilgilere göre ise geçtiğimiz hafta Yeşim'in haftanın en düşük puanını aldığı ve aldığı düşük puan nedeniyle de kayınvalidesi ile birlikte yarışmadan elendiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal