Gelinim Mutfakta Ayten Kimdir?

Kanal D'nin kaynanalı gelinli yarışması Gelinim Mutfakta programına yeni yarışmacılar katıldı. Gelinim Mutfakta programının geçen hafta birinci olan gelini Ayten araştırılmaya başlandı. Gelinim Mutfakta Ayten kimdir?

23.02.2021-17:06 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-17:06) Gelinim Mutfakta Ayten Kimdir?

Sevilen yarışma Gelinim Mutfakta yeni bölümleri ile hafta içi her gün yayınlanmaktadır. Programa yeni katılan Ayten Hatamova Gürüf kimdir? 

Kanal D’nin sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta’ya katılan Ayten Hatamova Gürüf gündem oldu. İddialı yarışmacı Gelinim Mutfakta Ayten altınları ve bilezikleri kazanmak için bütün el lezzetini ortaya koydu. Ayten Hatamova Gürüf, elinin lezzetiyle tüm gelinlerden 5 puanı alarak herkesi şaşırttı.

GELİNİM MUTFAKTA AYTEN HATAMOVA GÜRÜF KİMDİR?

Gelinim Mutfakta yarışmasında rekor kıran gelinlerden biri olan Ayten kimdir? 17 Şubat günü yayınlanan programda Ayten tüm kayınvalidelerden 5 puan alarak tüm stüdyoyu şaşırttı. Tam adı Ayten Hatamova Gürüf olan yarışmacı evlidir ve bir kızı vardır. 

Kayınvalidesi Neriman Gürüf’lü ile birlikte yarışmaktadır. Ayten Hatamova Gürüf'ün bir ayakkabı butiği bulunmaktadır. Ayten Hatamova Gürüf, aslen Azeri’dir.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal