Gelinim Mutfakta 18 Nisan günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta 18 Nisan Puan durumu

Kanal D ekranlarının sevilen programı olan Gelinim Mutfakta'da kimin birinci olduğu İnternet'te merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta 18 Nisan günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta 18 Nisan Puan durumu nasıldı? Merak edilen o konunun detayları sayfamızda yer almaktadır.

18.04.2022-16:52 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-16:52) Gelinim Mutfakta 18 Nisan günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta 18 Nisan Puan durumu

Kanal D ekranlarının sevilen programı olan Gelinim Mutfakta izleyicileri ekrana kilitlemiş durumda. Heyecanın zirvede olduğu, gelin ve kaynanaların vermiş oldukları mücadele sonucunda,bu haftanın ilk gününün birincisi kim olduğu merak konusu oldu.

Aktif Başlık Gelinim Mutfakta 18 Nisan günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta 18 Nisan Puan durumu

Gelinim Mutfakta 18 Nisan günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim kazandı? 

Hafta içi her gün ekranlarda yayınlanan programda her gün gelinler ve kaynanalar çeyrek için mücadele ediyorlar. Heyecanın dorukta olduğu programın yanı sıra gelin ve kaynanalar arasında kaoslarda bitmek bilmiyor. Merak edilen 18 Nisan gününün puanlamasına gelirsek, bu günün çeyrek altın kazananı 16 puan ile Senanur olmuş oldu. Kayınvalide'ler, gelinlerinin sunmuş olduğu tabaklar arasında en çok Senanur 'un tabağını beğenmiş oldular. Bu hafta içerisinde kimler birinciliği almış olacak, şimdiden sabırsızlıkla beklenmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal