Gelin Evi All Star yarışmacılarını açıkladı! 23 - 27 Mayıs 2022 All Star gelinleri

Hafta içi her gün yeni bölümleri ile Show Tv ekranlarında Aslı Hüner'in sunumu ile eğlenceli bir şekilde devam ediyor. Bu hafta Gelin Evi All Star ile heyecan dorukta. İşte 23- 27 Mayıs 2022 Gelin Evi All Star yarışmacıları...

23.05.2022-10:08 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-10:08) Gelin Evi All Star yarışmacılarını açıkladı! 23 - 27 Mayıs 2022 All Star gelinleri

Hafta içi her gün saat 14:00 Show TV de ekranlardaki yerini alan Gelin Evi yarışması bu hafta All Star ile ekran başına geliyor. Kıyasıya rekabet içinde olan yarışmacılar izleyicileri ekran başına kitliyor. Haftanın sonunda büyük ödülü almak için yarışan gelinler birbirileri ile yarış halinde olacaklar. Bu sezonun en tartışmalı gelinlerini bir araya toplayarak düzenlenen Gelin Evi All Star'ın yarışmacıları belli oldu. İşte detaylar...

Gelin Evi All Star Duygu Gelin hakkında merak edilenler 

28 yaşında aslen Balıkesir Bandırmalı olan Duygu 3 senelik evlidir. Bankacılık mezunudur. Gelin evinin 782. bölümünde yarışmıştı Duygu Yavaş. 

Düğünlerin ve çeyizlerin kendisine göre olmadığını söyleyen Duygu Gelin bu sefer haftanın birincisi olabilecek mi? Oldukça iddialı kendine güvenen Duygu Gelin yarışmacı arkadaşlarından kaç puan alacak? İşte tüm detayları yarışmanın yayınlanması ile birlikte hep birlikte göreceğiz.

Gelin Evi Duygu Gelin

Gelin Evi All Star Aleyna Gelin hakkında merak edilenler

25 yaşında tesettür mankeni olan Aleyna Hanım oldukça iddialı. Gelin Evi'nin 764. bölümünde yarışan Aleyna Gelin neşesi halleri ve hamaratlı halleri gözlerden kaçmadı. Bu haftanın birincisi Aleyna Hanım olacak mı? Aleyna büyük ödülün sahibi olabilecek mi?

Aleyna gelin Gelin Evi

Gelin Evi All Star Özge Gelin hakkında merak edilenler

28 yaşında olan Özge Gelini herkes kapı gıcırtısına bile oynayan gelin olarak tanıdı. Diğer yarışmacılara nazaran daha iddialı olan gelin bu hafta büyük ödülün sahibi olabilecek mi? 

Gelin Evi Özge Gelin

Gelin Evi All Star Seda Gelin hakkında merak edilenler

Seda Gelin 24 yaşındadır. All Star a katılabilmek için evini bile değiştiren Seda oldukça iddialı. Bu haftanın kazananı olacak mı? Gelin Evi All Star için Seda Gelin herkesi şaşırtacak.

Gelin evi Seda gelin

Gelin Evi All Star Kübra Gelin hakkında merak edilenler

31 yaşında olan Kübra Gelin sürprizleri ile birlikte yarışmaya adete renk katacak. Farklı kostüm ve sunumları ile yarışmacıları şaşırtmayı başarıyor. 

gelin Evi Kübra

Tuğçe Kızıldemir
tugcekzldmr@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal