Gaziosmanpaşa’da Kavga Eden Öğrencini Velisi Elinde Baltayla Okulu Bastı! ‘Benim Oğluma Bıçak Çeken Kim’

Gaziosmanpaşa’da öğrenciler arasındaki kavganın ardından bir veli baltayla okulu bastı. Okulda dehşet saçan saldırgan, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

21.01.2022-17:14 - (Son Güncelleme: 26.01.2022-17:54)

Olay, Gaziosmanpaşa’da Yeni Mahallesi'nde meydan geldi. Bir okulda öğrenciler arasında sebebi bilinmeyen bir konudan dolayı tartışma çıktı. Kavga eden taraflardan biri babasını arayarak okula gelmesini istedi. Çocuğuna yapılan davranışa sinirlenen baba, eline balta alarak okula girdi. Saldırgan elindeki baltayla ‘Benim oğluma bıçak çeken kim’ diye bağırdı. 

Gaziosmanpaşa’da akılalmaz bir olay yaşandı. Saldırgan elindeki balta ile okulu basmasının ardından öğretmenler ve öğrenciler büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipler, saldırganın ifadesini almak için gözaltına aldı. İşte korku dolu anların detayları…

BENİM OĞLUMA BIÇAK ÇEKEN KİM

Öğrencilerden birinin babasını arayarak okula gelmesini söylediği ve bunun üzerine elinde baltayla okulu bastığı ifade edildi. Okula girerek herkesi paniğe sürükleyen saldırgan, ‘Benim oğluma bıçak çeken kim’ diye bağırdı. Elinde baltayla okulda dehşet saçan saldırganı gören öğrenciler korku içerisinde sınıflarına girdiği görülürken, okul idaresi emniyet yetkililerini arayarak yardım istedi.


SALDIRMAK İÇİN BALTAYLA KOŞTUĞUNU GÖRDÜM

Olaya tanık olan okulun öğrencilerin Civan Y., ifadesinde şunları kaydetti; ‘Baltayla saldırmak için koştuğunu gördüm" derken Orhan K. ise “Bıçaklı öğrenciler olabiliyor, sadece burada değil, çevre okullarda da öyle öğrenciler var.’


Bir veli ise, ‘Görmedik ama gerçekten korktuk, iyi ki de çocuklarımız erken gelmemiş, yoksa daha kötü bir şey olabilirdi’ ifadelerini kullandı. 

BALTALI BASKIN GÜVENLİK KAMERASINDA

Gaziosmanpaşa’da Yeni Mahallesi'nde bir okulda meydana gelen olay, öğrencilerin cep telefonu kamerası ve okulun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde, saldırganın okula giren baltanın velinin okulun merdivenlerden indiği sırada tehditler savurduğu belirtildi. Okula elinde baltayla giren saldırgan E.Y.'nin koridorlarda dolaşarak tek tek sınıflara girdiği görülüyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal