Gaziantep'te Çiçekçi Dükkanına Saldırı Gerçekleşti

Gaziantep’te çiçekçi dükkanına pompalı tüfekle saldırı gerçekleşirken, 3 kişi yaralandı.

03.06.2021-18:44 - (Son Güncelleme: 03.06.2021-18:46) Gaziantep'te Çiçekçi Dükkanına Saldırı Gerçekleşti

Gaziantep'te akılalmaz bir olay meydana geldi. Şahinbey ilçesi Gümüştekin Mahallesi’nde yer alan bir çiçekçi dükkanına, borç meselesi gerekçesiyle 3 saldırgan pompalı tüfekle dükkana ateş saçtı.

KURŞUNLAR SEKEREK BAŞKASINA İSABET ETTİ 

Dükkana saçılan ateşlerin ardından kurşundan seken saçmalar çiçekçiye ve yan tarafında yer alan başka bir iş yerine geldi. Meydana gelen saldırının ardından çiçekçide olan dükkan sahibi yaralanmadı. Buna bağlı olarak silahtan seken kurşunlar yan taraftaki iş yerinin sahibi Adem A. ile müşterisi ve çocuğunun kollarına geldi. İş yeri sahibi Adem A., müşterisi ve çocuğu, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar nedeniyle, hafif şekilde yaralandı. 

SALDIRGANLARI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI 

Korkunç olayı gören etraftaki vatandaşların haber vermesiyle beraber, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, saldırıda yaralanan 3 kişiyi Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis saldırının yaşandığı iş yeri çevresinde önlem alırken, saldırganları yakalamak için çalışma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal