Maç Sona Erdi! Gaziantep FK 3-2 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Gaziantep FK, Fenerbahçe'yi konuk ediyor.

08.10.2021-16:53 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-22:42) Maç Sona Erdi! Gaziantep FK 3-2 Fenerbahçe

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Gaziantep FK: Günay, Kitsiou, Caulker, Tosca, İbrahim, Sagal, Recep Niyaz, Doğan, Maxim, Muhammet, Joao.
Fenerbahçe: Berke, Min Jae, Szalai, Tisserand, Gustavo, Crespo, Ferdi, Osayi-Samuel, Rossi, Mesut Özil, Serdar Dursun

İKİ TAKIM ARASINDA

Spor Toto Süper Lig'de aralarındaki mücadeleler oldukça keyifli maçlara sahne olan 2 kulüp Gaziantep ve Fenerbahçe arasındaki karşılaşmalar genellikle bol gollü müsabakalara sahne oluyor. Gaziantep ve Fenerbahçe arasında oynanan son 5 karşılaşmaya baktığımız zaman oynanan son 5 karşılaşmanın 4'ünde Fenerbahçe'nin sahadan galip ayrılan taraf olduğu göze çarpıyor. Oynanan son 5 karşılaşmanın 1'inde ise sahadan galip ayrılabilen ekip Gaziantep oldu.
Gaziantep ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Gaziantep ise Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde Spor Toto Süper Lig'e yapmış olduğu kötü başlangıcın ardından yükselen form grafiği ile son haftalarda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sezon başında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Rumen yıldız Alexandru Maxim'in takıma dönmesiyle birlikte hücüm hattındaki problemleri ortadan kalkan Gaziantep, Figueiredo ve Muhammet Demir'in gol yollarındaki etkili performansı ile birlikte ligin dikkat çeken takımlarından birisi haline geldi. Fenerbahçe Teknik Direktör Vitor Pereira ile birlikte bambaşka bir oyun sergiliyor.
3'lü savunma hattında Attila Szalai, Min Jae-Kim ve Serdar Aziz'in uyumu sarı lacivertlilerin oyunun oldukça önemli bir rol oynarken aynı zamanda hücüm hattında özellikle Diego Rossi'nin yükselen performansına Mergim Berisha'nın da eklenmesiyle birlikte sarı lacivertliler ligin ilk haftalarında yaşamış olduğu gol yollarındaki problemi sona erdirmiş gözüküyor.Alexandru Maxim'in takıma dönmesiyle birlikte hücüm hattındaki problemleri ortadan kalkan Gaziantep, Figueiredo ve Muhammet Demir'in gol yollarındaki etkili performansı ile birlikte ligin dikkat çeken takımlarından birisi haline geldi. Fenerbahçe Teknik Direktör Vitor Pereira ile birlikte bambaşka bir oyun sergiliyor. Bu sezon iç sahada 1.63 puan ortalamasına sahip olan Fenerbahçe (8G 2B 6M), en son 1992/93'te daha düşük bir ortalamada kalmıştı (1.60). 2021 takvim senesinde deplasman galibiyeti alamayan iki takımdan biri Gaziantep FK (3B 5M; diğeri Denizlispor).

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal