Galaxy Telefonlarında Yerleşik Podcast Uygulaması Sürprizi

Samsung, yeni güncellediği Samsung Free uygulamasına podcast özelliği ekledi.

26.03.2021-10:48 - (Son Güncelleme: 26.03.2021-10:48) Galaxy Telefonlarında Yerleşik Podcast Uygulaması Sürprizi

Bir zamanlar Samsung Daily adıyla kullanıcıların hizmetinde bulunan Samsung Free yeni bir özellik kazandı. Galaxy akıllı telefon ailesine özel geliştirilen uygulamada artık podcast oynatıcı bulunuyor.

Samsung bu adımla birlikte cihazda önceden yüklenmiş podcast servisi sunan ilk Android üretici konumuna geliyor. Bu da, Samsung'un podcaste ne kadar önem verdiğini gösterse de sesli şovların hızla yükseldiği bir dünyada yine de biraz geç kalınmış gibi görünüyor. Apple, senelerdir telefonlarında önceden yüklenmiş bir podcast servisi bulunduruyor.

Galaxy ailesinden herhangi bir telefona sahipseniz Samsung Free uygulamasını telefonunuzda göreceksiniz. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra gizlilik sözleşmesini kabul etmeniz istenecek. Sözleşmeyi kabul ettikten sonra 3 sekmeden oluşan uygulamanın ana sayfasına ulaşacaksınız.

İzle sekmesinden Samsung TV Plus'a, oku sekmesinden güncel haberlere ve oynat seçeneğinden ise uygulama erişebiliyorsunuz. Gelen güncellemeyle birlikte, Note 10/20, S10, S20 ve S21 gibi modellerden birine sahipseniz podcast sekmesine de ulaşmış olacaksınız.

Samsung hesabına giriş yapan kullanıcılar, bu sekme içerisinde birbirinden çeşitli podcast kategorileri içerisinde gezinerek dinlemek istediği programı açabilecek. Komedi, suç, haberler ve spor gibi seçeneklerin bulunduğu podcast sekmesinde hangi programların olacağı belli değil.

Samsung tarafından bir açıklama gelmese de Samsung Free uygulamasının podcast indirme özelliği sunacağı da tahmin ediliyor. Uygulama şimdilik kısıtlı bölgelerde güncellendi fakat yakında ülke ve bölge ayırt etmeksizin tüm Galaxy modellerinde kullanılacağı düşünülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal