18.09.2021-17:54 (Son Güncelleme:18.09.2021-22:04)


1

Galatasaray'da transferi büyük problem haline gelen Mostafa Mohamed, ülkesinin basınına dikkat çeken açıklamalar yaptı. Mostafa Mohamed yaptığı açıklamalarla ses getirdi.



2

Galatasaray'da sezon öncesi transferi adeta yılan hikayesine dönen Mostafa Mohamed, Galatasaray'da problem haline gelmişti. Futbolcunun yeni sezon öncesi takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılıyordu.



3

Hatta futbolcu transfer olmak için Fransa ekibi Bordeaux'la anlaşmaya varmak üzereydi. Futbolcunun transferi son anda suya düşmüştü. Beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan pürüzlerden dolayı transferi iptal olan futbolcu, Galatasaray'da son zamanlarda isteksiz durumu ve formsuz durumu ile dikkat çekiyordu



4

Galatasaraylı Mostafa Mohamed, açıklamalarında öncelikli olarak alınan Lazio galibiyetine değindi. Futbolcu yaptığı açıklamada, "Lazio gibi büyük bir takıma karşı oynamak hayli zordu. Rakibimize saygı duyduk ve maç öncesi çalıştığımız gibi zaaflarından faydalanmaya çalıştık. Sonunda kazanmasını bildik.'' ifadelerine yer verdi.



5

Futbolcu form durumuyla ilgili de açıklamalar yaptı. Mostafa Mohamed form durumuyla ilgili, "Bu sezon formumda biraz düşüş oldu, bunu kabul ediyorum ama iki sakatlık geçirdim. Geçtiğimiz sezon daha başarılıydım. Allah'ın izniyle daha güçlü döneceğim." ifadelerini kullandı.



6

Mısırlı Mostafa Mohamed, Bordeaux transferinin son anda gerçekleşmemesi için, "Fransa'ya transferimin başarısız olması beni olumsuz etkilemedi. Aksine, çalışmam için bana daha fazla güç verdi ve işime daha sıkı odaklanmamı sağladı." ifadelerini kullandı. Mısırlı futbolcunun yaptığı açıklamalar gerek ülkesi Mısır'da gerek Türkiye'de büyük ses getireceğe benziyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR