Galatasaraylı Martin Linnes Göztepe İle Anlaşma Sağladı!

Galatasaray'da tam 4.5 sezondur forma giyen Norveçli oyuncu Martin Linnes, önümüzdeki sezonun açılmasına kısa bir süre kala Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile anlaştı.

03.07.2021-13:29 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-13:48) Galatasaraylı Martin Linnes Göztepe İle Anlaşma Sağladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da uzunca bir süredir forma giyen Norveçli oyuncu Martin Linnes, sarı kırmızılı kulüp ile geçtiğimiz sezon sonunda sona eren sözleşmesini halen uzatmadı.

Galasaray ile olan sözleşmesini uzatmayan Martin Linnes, gelen teklifleri birer birer değerlendirmeye başladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Galatasaray ile olan sözleşmesini fesheden Martin Linnes ile görüşme sağladı.

Sağ bek oyuncusu Lamine Gassama ile sözleşmesini yenilemeyen İzmir temsilcisi Göztepe, bu pozisyon ile ilgili farklı adaylar ile görüşmelere başlarken listesinin ilk sırasında Martin Linnes yer alıyor.

29 yaşındaki tecrübeli oyuncunun menajeriyle görüşme sağlayan Göztepe, 4.5 senedir Türkiye'de forma giyen başarılı oyuncunun ülkemizde kalmak konusunda ısrarcı olduğu öğrenilirken Göztepe'nin ilettiği teklifte, kulüpteki kurumsal yapı, taraftarlar ve İzmir şehrinin güzelliklerinin tecrübeli oyuncuya aktarılması Linnes'in karar vermesinde önemli oldu.

Gözepe'nin yapmış olduğu teklifte sunmuş olduğu garanti ücret konusunda taraflar arasında büyük bir fark olmadığı öğrenilirken Martin Linnes'in Türkiye'de futbol hayatını devam ettirip Göztepe'de forma giymeye çok yakın olduğu öğrenildi.

Marin Linnes, 2015-2016 sezonunda Norveç ekibi Molde'den 2 milyon euroluk bonservis ücreti karşılğında Galatasaray'a transfer olurken, sarı kırmızılı ekiple 146 karşılaşmada forma şansı bulan Martin Linnes, bu karşılaşmalarda 5 gol,, 17 asist kaydetti.

Spor Toto Süper Lig kariyerinde Galatasaray forması ile 2 Süper Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa kazanan Linnes, bu şampiyonluklarda gösterdiği istikrarlı performans ile dikkatleri üzerine çekmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal