17.01.2022-14:56 (Son Güncelleme:17.01.2022-15:12)


1

Galatasaray'da gösterdiği performansla yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu'nun, Fenerbahçe'ye transferinin son anda gerçekleşmediği ortaya çıktı.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu gösterdiği etkili performansla gerek Galatasaray'ın gerek A Milli Takım'ın vazgeçilmez futbolcuları arasında yer aldı.



3

Son dönemlerde Galatasaray'da gösterdiği performansla takımın gözbebeği olan ve yurt dışından yoğun transfer teklifleri alan genç yetenek ile ilgili önemli gelişmeler gelmeye devam ediyor. Yıldız futbolcunun Erzincanspor'da oynarken kendisiyle Fenerbahçe'nin ilgilendiği ve bu transferin son anda gerçekleşmediği ortaya çıktı.



4

Galatasaray'a transfer olmadan önce Fenerbahçe'ye transferi söz konusu olan Kerem Aktürkoğlu'nun transfer detayları ortaya çıkıyor.



5

O dönem Fenerbahçe'de sportif direktörülük görevini yapan Emre Belözoğlu'nun, genç yıldız için istenilen ücreti çok bularak reddettiği öğrenildi. Emre Belözoğlu'nun yetkililere, 'Ben 3. Lig'den gelen futbolcuya bu parayı vermem' diyerek 3 milyon tl imza parasını reddettiği ve futbolcunun Fenerbahçe'ye transferini engellediği aktarıldı.



6

Fenerbahçe ile transfer anlaşması gerçekleşmeyen futbolcu bu kez Galatasaray'a önerildi. Sarı kırmızılılarda dönemin teknik direktörü Fatih Terim tarafından çok beğenilen ve olumlu rapor verdiği Kerem Aktürkoğlu için her şey yapıldı.



7

Fatih Terim'in araya girmesiyle istenilen 3 milyon TL'lik imza prası için 2 milyon tl'ye düşürüldü ve Galatasaray, genç yıldız ile anlaşmaya vardı.



8

Galatasaray'da yakaladığı performans ile Avrupa takımlarının da radarına giren Kerem Aktürkoğlu için büyük bonservis bedelleri gündemde. Aralık ayında Galatasaray ile sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatan milli yıldıza en ciddi talibin Atletico Madrid olduğu aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR