26.04.2022-14:07 (Son Güncelleme:27.06.2022-14:19)


1

Sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte geleceği büyük bir merak konusu haline gelen Arda Turan'ın sarı kırmızılı kulüpteki geleceği netleşiyor.



2

Arda Turan'ın futbolu bırakmayı düşünmesinden sonra ise kariyerinde dikkat çeken bir hamle yapacağı aktarılıyor.



3

Arda Turan'ın, futbol hayatına teknik adam olarak devam etmek istediği aktarıldı. Hatta ekibini kurduğu bile ifade ediliyor.



4

Galatasaraylı taraftarlar haberin sosyal medyada çıkmasının ardından Arda Turan için binlerce tweet attılar. Domenec Torrent yerine yeni hocanın Arda Turan olması gerektiğini savunan taraftarlar, 'Galatasaray'ın hocası Arda oluyor.' şeklinde yorumlarda bulundular.



5

Profesyonel futbol kariyerinde Galatasaray, Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir kulüpleri bulunan Arda Turan, Diego Simeone ve Fatih Terim gibi önemli hocalarla beraber çalıştı.



6

Kariyerindeki en büyük başarıları Simeone ile Atletico Madrid'de yaşayan Arda Turan; La Liga'da iki kez (A.Madrid ve Barcelona ile), UEFA Kupası, UEFA Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı. Arda A.Madrid'le Şampiyonlar Ligi'nde final oynadı.



7

Sarı kırmızılılarda bu sezon oynadığı maçlarda iyi bir performans ortaya koyamayan Arda Turan, Fatih Terim'in de kulüpten ayrılmasıyla düşüşlere geçti. Kadroya bile zor girmeye başlayan tecrübeli futbolcunun sezon sonunda futbolu bırakma kararı aldığı aktarıldı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR