01.12.2021-09:23 (Son Güncelleme:01.12.2021-17:40)


1

Galatasaray'ın eski efsane kalecisi ve eski kaleci antrenrörü Claudio Taffarel, İngiliz devi Liverpool ile anlaştı. Liverpool Brezilyalı antrenörle anlaştığını resmen duyurdu.



2

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Galatasaray'ın efsane kalecisi ve şuan Brezilya Milli Takımı'nın kaleci antrenörlüğünü yapan Claudio Taffarel ile anlaştıklarını resmen duyurdu.



3

Yapılan anlaşma gerek adada gerek futbol dünyasında çok büyük yankı uyandırdı. Brezilyalı futbol adamı Taffarel ile yapılan anlaşmayla ilgili Liverpool'un teknik direktörü Jurgen Klopp'da önemli açıklamalarda bulundu.



4

Liverpool'un Alman teknik direktörü Jürgen Klopp, Brezilyalı kaleci antrenörü Liverpool'un gelmesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.



5

Klopp, Taffarel ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Birçok pozisyonda elde edebileceğimiz futbolcuların ve ekibin en iyisine sahibiz. Kalecilikte kendi felsefemizi oluşturmak istiyoruz. Dünyanın en iyi iki kalecisi Brezilyalı ve bu yüzden Taffarel'i kadromuza kattık. Gerçekten güzel bir katkı oldu. Dünya futbolunda var olan bir kaleci okulu olmak istiyoruz ve bu yüzden Taffarel'in gelmesi çok iyi oldu.' ifadelerine yer verdi.



6

Alman çalıştırıcının, Brezilyalı kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile ilgili yaptığı açıklamalar ada basınında geniş yer buldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR