Galatasaray'ın Eski Başkanı Selahattin Beyazıt Hayatını Kaybetti!

Galatasaray, eski başkanlarından olan Selahattin Beyazıt'tan gelen acı haberle sarsıldı. Takımın eski başkanı Selahattin Beyazıt, 91 yaşında hayata gözlerini yumdu.

21.01.2022-11:23 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-12:52) Galatasaray'ın Eski Başkanı Selahattin Beyazıt Hayatını Kaybetti!

Sarı kırmızılılar eski başkanlarından olan Selahattin Beyazıt'tan gelen acı haberle sarsıldı. Takımın eski başkanlarından olan Selahattin Beyazıt, 91 yaşında hayata veda etti. Eski başkandan gelen bu haber gerek Türk futbolunda gerek Galatasaray camiasında acıyla karşılandı.

ESKİ BAŞKANDAN ACI HABER GELDİ

Galatasaray Spor Kulübü'nün eski başkanlarından olan Selahattin Beyazıt, 91 yaşında hayata veda etti. Başkandan gelen bu haber Türk futbolunun gündemine oturdu. Takımın eski başkanı sarı kırmızılı camia için çok önemli işler yaptı.


TAKIMA BÜYÜK HİZMETLERİ OLDU

Galatasaray Spor Kulübü'nün eski başkanı Selahattin Beyazıt, sarı kırmızılı camiada çok önemli işlere imza atmıştır. Selahattin Beyazıt, Galatasaray'da 1969-73 ve 1975-79 yılları arasında iki dönem başkanlık yapmıştı. Beyazıt, döneminde Galatasaray futbol takımı 9 kez kupa kazanma başarısı gösterdi. Bu kupaların 3'ü lig şampiyonluğu, 2'si Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası, 2'si Federasyon Kupası ve diğer 2'si ise Cumhurbaşkanlığı Kupası oldu.

RİVA ARAZİSİNİ KAZANDIRDI

Galatasaray'ın vefat eden eski başkanı Selahattin Beyazıt, Galatasaray için çok büyük önem taşıyan Riva Arazisi'ni sarı kırmızılılara kazandırmıştır. Ayrıca Hasnun Galip'teki takım binasını yıktırıp yerine modern bir bina inşa etmiştir. Galatasaray Üniversitesi'nin iki yakası arasındaki bağı sağlayan alt geçide adı verilmiştir.
Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Selahattin Beyazıt'ın acı kaybı sonrası eski başkanın ailesine gerek takımlardan gerek taraftarlardan yoğun şekilde taziye mesajları gelmektedir. Selahattin Beyazıt'ın acı kaybı Türk futbolunu derinden etkilemiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal