09.02.2022-12:56 (Son Güncelleme:09.02.2022-13:10)


1

Galatasaray'da takımın İspanyol teknik direktörü Domenec Torrent ile yolların ayrılması halinde teknik adama ödenecek olan tazminat büyük yankı uyandırmış durumda.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da Burak Elmas'ın Fatih Terim ile yolları ayırmasının ardından göreve İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent'i getirmişti. İspanyol teknik adamın göreve gelmesinin ardından aldığı sonuçlar gündem oldu.



3

İspanyol çalıştırıcı Galatasaray'a geldiğinden beri galibiyet yüzü göremedi. Bu anlamda teknik adama kısa süre içerisinde taraftarlardan yoğun tepkiler gelmeye başladı.



4

Yoğun tepkiler gelen teknik adamın takım ile yollarının ayrılması halinde ödenecek tazminat çok konuşuluyor.



5

Galatasaray, Domenec Torrent yönetiminde çıktığı 4 karşılaşmadan sadece 1 puan alırken 5 gol attı. Kendi kalesinde ise 10 gol gördü. 24. haftayı 28 puanla 13. sırada tamamlayan sarı kırmızılıların küme düşme hattı ile arasındaki puan farkı sadece 3.



6

Önümüzdeki cumartesi günü kendi sahasında Kayserispor ile karşılaşacak olan bu maçta da galip gelinmemesi halinde Domenec Torrent ile yolların ayrılma ihtimali sarı kırmızılı camiada büyük yankı uyandırdı. Fakat sarı kırmızılıların teknik adam ile yolları ayırması kolay görünmüyor. İspanyol çalıştırıcının tazminatı dudak uçuklatıyor.



7

15 Ocak 2022'de, yani 25 gün önce 1.5 yıllık sözleşme imzalayan İspanyol teknik adamın mükavelesinde hiçbir opsiyon ya da tazminat maddesi görünmüyor. Bu da şu anlama gelmekte; Galatasaray eğer sözleşmeyi tek taralı feshederse Torrent'in 1.5 yıllık tüm alacaklarını ödemek zorunda.



8

Yapılan anlaşmaya göre Domenec Torrent'e bu sezonun son 5 ayı için 1 milyon 225 bin, gelecek sezonun tamamı için de 1.5 milyon olmak üzere toplamda 2 milyon 775 bin Euro ödemede bulunulacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR