18.03.2020-12:18 (Son Güncelleme:29.03.2024-05:01)


1

Galatasaray'dan Yerli Atağı

Galatasaray'dan Yerli Atağı

Galatasaray'da gelecek sezon için yapılacak transferlerde yerli oyunculara ağırlık verileceği belirtildi. Teknik direktör Fatih Terim'in transfer edilmesi için 5 yerli isim belirlediği öğrenildi.



2

Beşiktaş derbisinde aldığı beraberlik ile şampiyonluk yolunda ciddi bir şansı kaçıran Galatasaray gelecek sezonun transfer çalışmasına başladı. Kulüpler Birliği'nin yabancı sınırını kademeli olarak düşürmesi ihtimaline karşı çalışmalara başlayan ve sessiz bir şekilde sürdüren sarı-kırmızılılar bu sezon yaşadığı sorunları da dikkate alarak önceliği yerli futbolcular üzerinde tutacağı belirtildi.



3

Basında geçen bilgilere göre sarı-kırmızılar, Demir Grup Sivasspor ile müthiş bir sezon geçiren Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'la büyük ihtimalle anlaştı. Sözleşmeleri bitmiş olan futbolculara bonservis verilmeyeceği ifade edildi.



4

Yönetim sezon bitiminde Antalyaspor ile anlaşması bitecek olan Nazım Sangare ile de temas halinde. Milli futbolcuyla Galatasaray dışında Fenerbahçe, Trabzon ve Beşiktaş'ın da ciddi bir şekilde ilgilendiği belirtildi.



5

Fatih Terim'in listeye aldığı bir diğer isim ise Göztepeli Serdar Gürler. İzmir temsilcisinde kiralık top koşturan yıldız oyuncunun Huesca ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunmakta.



6

Son olarak deneyimli hocanın Çaykur Rizespor'da forma giyen Oğulcan Çağlayan hakkında da olumlu düşündüğü ve yakından izlediği kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR