Galatasaray'da Teknik Direktör Domenec Torrent'in yardımcısı olarak görev yapan Albert Riera görevinden ayrıldı!

Galatasaray'da İspanyol Teknik Direktör Domenec Torrent'in yardımcısı olarak göreve gelen futbol adamı Albert Riera görevinden ayrıldığını açıkladı. Sarı kırmızılıların bir dönemde futbolcusu olan Riera taraftarlara veda etti.

28.06.2022-15:53 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-16:04)

Sarı kırmızılılarda geçen sezon Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen ve Domenec Torrent'in yardımcısı olarak bir dönem Galatasaray formasını terleten Albert Riera hakkında flaş karar verildi. Futbol adamının Galatasaray'daki görevi son bulduk.

Değişim rüzgarına kapıldı

Dursun Özbek'in başkan seçilmesi ve takımın teknik direktörünün Okan Buruk olmasından sonra kulüpte baştan değişim yaşanıyor. Büyük bir değişim yaşayan takımda Riera'nın durumu da merak konusu haline gelmişti. Son olarak ise ünlü futbol adamıyla da yolların ayrılmasına karar verildiği öğrenildi.


Açıklamalarda bulundu

Riera sarı kırmızılı taraftarlara yaptığı veda konuşmasında, '2011 yılında bu harika kulübe futbolcu olarak geldim ve 11 yıl sonra antrenör olarak ayrılıyorum. Şimdi sizden öğrendiklerimi başka bir yerde denemenin zamanı geldi, kendimi deneyimli ve hazır hissediyorum ve eminim bir gün tekrar buluşacağız.'

'Tarihinizin küçük bir parçası olduğum için gurur duyuyor ve her zaman sizin için en iyisini diliyorum. Üzülmüyorum çünkü bunun bir veda olmadığını biliyorum sadece görüşmek üzere…' ifadelerine yer verdi. Futbolcunun sosyal medyadaki veda mesajı gerek sarı kırmızılı taraftarlar gerek diğer futbolseverler tarafından oldukça ilgi çekti.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal