Galatasaray'da, Samuel Kalu Atağı! Fransızlar Duyurdu

Galatasaray’ın transfer etmek istediği Samuel Kalu ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

08.08.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 08.08.2020-17:11) Galatasaray'da, Samuel Kalu Atağı! Fransızlar Duyurdu

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Bordeaux'un genç yıldızı Samuel Kalu ile alakalı olarak kritik gelişmeler yaşandı. Fransız medyası, 22 yaşındaki Niyerjalı sağ kanadın menajerinin Galatasaray'a iletişime geçtiğini açıkladı. Galatasaray'ın Bordeaux ile 2023 senesine kadar kontratı olan Samuel Kalu'yu satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği aktarıldı.

İLK TERCİH GALATASARAY

Almanya Ligi kulüplerinden Hoffenheim'ın da transfer etmek istediği Samuel Kalu'nun ilk tercihinin Galatasaray'dan yana olduğu kaydedildi.

CİMBOM’UN TEKLİFİ

Gelecek hafta Samuel Kalu'nun transferinin kesinleşmesi beklenirken, Bordeaux'un Gent'ten 8,5 milyon euro bonservis ücreti vererek aldığı Nijeryalı genç futbolcu için Galatasaray'ın 6 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi yaptığına dikkat çekti.

ONYEKURU'DAN BİLGİ ALDI

Diğer taraftan Henry Onyekuru'dan Galatasaray ile ilgili bilgiler alan Samuel Kalu'nun, bir an evvel transferinin kesinleşmesi beklediği aktarıldı.

Geçtiğimiz sezon Bordeaux'ta 20 lig karşılaşmasında forma giyen Samuel Kalu, 1360 dakika sahada kalırken; 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI

Öte yandan Fransız medyası, Samuel Kalu'nun Temuz ayının başında Bordeaux'ta koronavirüse yakalanan isimlerden biri olduğunu, Nijeryalı oyuncunun gördüğü tedavinin sonrasında iyileştiğini açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal