11.10.2021-17:06 (Son Güncelleme:11.10.2021-17:31)


1

Sarı kırmızılılar kadrosuna yaz transfer sezonunda kattığı Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt ile dikkat çekmişti. Galatasaray'ın bu transferi ses getiren transferler arasında yerini almıştı. Fakat Hollandalı futbolcu geldiği günden bu yanan beklenilen performansı tam anlamıyla veremedi.



2

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt ile ilgili kritik karar aldı. Fatih Terim'in futbolcu ile ilgili aldığı karar dikkat çekti.



3

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt'u kulübeye çekme kararı aldı.



4

Son haftalarda sergilediği performansla hayal kırıklığı oluşturan futbolcunun yerine sol bek pozisyonunda Ömer Bayram görev alacak. Fatih Terim'in böylece Hollandalı futbolcuya kendisini toparlaması için mesaj verdiği aktarıldı.



5

Sarı kırmızılılarda Çaykur Rizespor deplasmanında ikinci yarı Hollandalı sol bekin yerine oyuna giren Ömer Bayram, ile bir golün pasını verirken etkili bir görüntü ortaya koymuştu.



6

Ömer Bayram, Tuzlaspor ile oynanan hazırlık maçında da sahaya kaptan olarak çıkmıştı. Serbest vuruştan attığı güzel gol ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Futbolcu sergilediği performans ile Fatih Terim'in gözüne girmeyi başardı. Fatih Terim'in futbolcuya forma şansı vererek ödüllendirmek istediği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR