Galatasaray'da Nihat Kırmızı Trabzonspor Mağlubiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu!

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında mağlup oldukları Trabzonspor derbisinin ardından yaptığı açıklamalarla taraftarları kızdırdı.

24.01.2022-09:22 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-11:29)

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray kendi sahasında oynadığı Trabzonspor derbisinde 1-0 öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamadı ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

CİMBOM ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI

Derbide Galatasaray'ın golünü penaltıdan Alexandru Cicaldau kaydederken, bordo mavili ekipte ise goller Anastasios Bakasetas ve Edin Visca'dan geldi.


TARAFTARLARI ÇİLEDEN ÇIKARAN AÇIKLAMA

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynadıkları Trabzonspor derbisinin ardından yaptığı açıklamalarla sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. Nihat Kırmızı, Trabzonspor derbisinin ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' İyi oynadık. Hak ettiğimiz galibiyeti kendi ellerimizle Trabzonspor’a verdik. Aslında Trabzonspor kazanmadı biz kaybettik. Bireysel bir hatadan kaybettik. Galip gelebilirdik. En azından beraberlik alabilirdik. Maalesef yenildik. Ama takımımızın oyunu çok iyi, takımımız iyi yolda. Mazın başında taraftarla takımın bütünleşmesi gerçekten iyi yolda olduğumuzu, birlik ve beraberlik içinde neler yapacağımızı gösterdi. Takımımız iyi başladı maça. Maalesef bazı hakem hataları vardı. Ama maçın sonlarına doğru bireysel birkaç hatadan dolayı gol yedik ve mağlup olduk. Milli arada camiamız iyi bilsin, bu arayı iyi değerlendirip hocamızın raporuyla hareket edeceğiz. Tüm eksikleri gideceğiz ve yeni döneme iyi şekilde başlayacağız. Galatasaray ligi en iyi şekilde tamamlayacak ve önümüzdeki sene şampiyonluk için elinden geleni yapacaktır. Taraftarlarımız maçın başından itibaren takımımızı çok iyi destekledi. Haklı olarak galibiyet bekliyorlar. Galibiyet olmayınca protesto oluyor, tepkiler oluyor. Bu çok doğal. Sonuç alsaydık başka şeyler konuşuyor olurduk. Emre Kılınç’ın penaltısı vermedi hakem. Galip gelebilirdik. Takımımız çok iyi oynadı, galibiyet hakkımızdı. Taraftarın tepkisi haklı buluyoruz. Bundan sonraki maçlarda onlara daha büyük sevinçler yaşatacağız. ' ifadelerini kullanarak Trabzonspor derbisinde aldıkları mağlubiyeti değerlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal