Galatasaray'da Koronavirüs Vakaları Artmaya Devam Ediyor!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynayacağı Giresunspor maçı öncesinde yıldız futbolcusu ve teknik ekibinden gelen haberle sarsıldı.

07.01.2022-09:17 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-09:17)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, ligde bu hafta oynayacağı Giresunspor karşılaşması öncesinde kadro kurtmakta büyük bir zorluk yaşıyor.

CİMBOM VAKALARI AÇIKLAMIŞTI

Sarı kırmızılılar geçtiğimiz günlerde A takım futbolcularından Patrick Van Aanholt, Fatih Öztürk ve Alpaslan Öztürk'ün koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığını açıklamıştı.

Galatasaray Spor Kulübü, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile birlikte takımdaki koronavirüs vakalarının arttığını açıkladı.

Galatasaray Koronavirüs Vakaları

GALATASARAY'DAN KORONAVİRÜS AÇIKLAMASI

Sarı kırmızılı ekipten yapılan resmi açıklamada, takımdaki koronavirüs vakaları ile ilgili olarak ;

' Galatasaray Futbol Takımı oyuncularımız, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için yapılan Kovid-19 PCR testlerinin ardından Yardımcı Antrenörümüz Selçuk İnan, Futbol A Takım Maç Analiz Sorumlumuz Cihan Ünal ve oyuncularımızdan Taylan Antalyalı'nın test sonuçları pozitif çıkmıştır. Selçuk İnan Cihan Ünal ve Taylan Antalyalı için ilgili tedavi protokolü ve karantina sürecine başlanmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

EKSİKLER CAN SIKIYOR

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Cumartesi günü saat 19:00'da oynayacağı Giresunspor karşılaşması öncesinde takımdaki eksikleri canları sıkıyor.

KRİTİK MAÇTA TAM 12 İSİM FORMA GİYEMEYECEK

Sarı kırmızılılarda sakatlıklar, koronavirüs ve kart cezası nedeniyle ;

Arda Turan, Fernando Muslera, Mbaye Diagne, Omar Elabdellaoui, Christian Luyindama, Taylan Antalyalı, Patrick Van Aanholt, Fatih Öztürk, Alpaslan Öztürk, Kerem Aktürkoğlu, Sofiane Feghouli, Marcao gibi isimler forma giyemeyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal