Galatasaray'da Kasımpaşa Maçı Sonrası Taraftarlardan Burak Elmas'a Büyük Tepki Geldi!

Süper Lig'de Galatasaray'ın, Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olmasının ardından takımın başkanı Burak Elmas'a yoğun tepkiler geldi.

21.01.2022-10:40 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-12:24)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray son olarak Kasımpaşa ile karşılaştı. Oynanan mücadelede sarı kırmızılılar kendi evinde Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu. Geçen hafta Hatayspor deplasmanından alınan 4-2'lik mağlubiyet sonrası Galatasaray'ın kendi evinde Kasımpaşa'ya da yenilmesi çok büyük yankı uyandırdı. Gerek oynanan maç sırasında gerek maçın sonrasında takımın başkanı Burak Elmas'a yoğun tepkiler geldi. Karşılaşma sonrası ise Galatasaraylı taraftarların takımın başkanı Burak Elmas'a yönelik olarak tepkileri daha da büyüdü. Maçın ardından stadyumda ortalık resmen karıştı.


STADYUMDA ORTALIK KARIŞTI

Galatasaray'ın, Kasımpaşa karşısında aldığı 3-1'lik mağlubiyetin ardından stadyumda ortalık karıştı. Galatasaray taraftarları maçın ardından çok sinirlendi. Taraftarlar, maçın ardından Burak Elmas'ın locasına yöneldi. Bazı taraftarlar Burak Elmas'ın locasına su şişesi fırlattılar. Locaya hareket etmek isteyen taraftarlara polis müdahalesi geldi.

PROTESTOLAR BİTMEDİ

Oynanan maçın ilk düdüğünde başlayan protestoler, sarı kırmızılı taraftarların öne geçtiği golle biraz durdu. Fakat Kasımpaşa'da eski Galatasaraylı Ryan Donk'un golü sonrası işler karıştı. Galatasaraylı taraftarlar maçın son düdüğü sonrası stattan ayrılmadı. Stadyumdan ayrılmayan taraftarlar, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın locasına doğru şişe, bozuk para gibi maddeler fırlattılar. Yaşanan olaylar büyük gündem oldu.
Galatasaray'da yaşanan bu olaylar sonrası takımdaki gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor. Sarı kırmızılılar bu sezon ligde üst üste aldığı kötü sonuçlarla Süper Lig'de alt sıralara doğru geldi. Bu durum gerek Galatasaray taraftarları gerek diğer taraftarlar tarafından yoğun dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal