Galatasaray'da Fatih Terim, Beşiktaş Derbisinden Önce Oyuncularıyla Özel Görüşme Yaptı!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim zorlu Beşiktaş derbisi öncesi futbolcularına seslendi. Terim'in futbolcularına maçın önemini vurguladığı aktarıldı.

25.10.2021-09:46 - (Son Güncelleme: 25.10.2021-10:02) Galatasaray'da Fatih Terim, Beşiktaş Derbisinden Önce Oyuncularıyla Özel Görüşme Yaptı!

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da, zorlu Beşiktaş öncesi son hazırlıklar yapılıyor. Galatasaray zorlu müsabakadan mutlaka galibiyet ile ayrılmak istiyor. Sarı kırmızılıların Beşiktaş deplasmanına konuk olacağı mücadelenin büyük bir heyecana sahne olması bekleniyor. Karşılaşmadan önce Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in futbolcularıyla özel bir görüşme yaptığı aktarıldı. Terim'in öğrencilerine derbinin değerini önemle vurguladığı kaydedildi.

FATİH TERİM FUTBOLCULARINA DERBİ ÖNCESİ SESLENDİ

Fatih Terim'in futbolcularıyla zorlu karşılaşmadan önce seslendiği aktarıldı. Fatih Terim'in dev derbiden önce futbolcularına maçın ne kadar önemli olduğunu vurguladığı kaydedildi.

Zorlu Beşiktaş deplasmanından mutlaka 3 puan almak isteyen Fatih Terim'in bu anlamda futbolcularına da maç öncesi yoğun motivasyon vermeye çalıştığı öğrenildi. Fatih Terim'in bu anlamda karşılaşmadan önce futbolcularına, "Beşiktaş'ı yenersek mental açıdan öne geçeriz. Bu da bize şampiyonluk yolunda psikolojik destek sağlar" dediği öğrenildi. Bu anlamda Fatih Terim, futbolcularından her şeyi yapmalarını istedi.

FATİH TERİM YAŞI KADAR DERBİ GÖRDÜ

1953 doğumlu Fatih Terim, sarı kırmızılıların başında Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı 67 derbiye çıktı. 25 galibiyet, 25 beraberlik, 17 yenilgi karnesine sahip olan 68 yaşındaki teknik direktör. 68. derbi heyecanını Vodafone Park'ta yaşayacak. Fatih Terim yönetimindeki sarı kırmızılılar, Beşiktaş derbisinde ise 13 galibiyet, 13 beraberlik ve 8 yenilgi gördü.

Zorlu karşılaşmadan önce Galatasaray camiasında çok büyük bir heyecanın yaşandığı belirtiliyor. Camianın zorlu Beşiktaş derbisini dört gözle beklediği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal