Galatasaray'da Deprem! Emre Kılınç da Fenerbahçe'de

Mert Hakan Yandaş'ı Galatasaray'ın elinden alan Fenerbahçe Emre Kılınç'a da imza attırmak üzere.

27.06.2020-12:14 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-13:16) Galatasaray'da Deprem! Emre Kılınç da Fenerbahçe'de

Ezeli rakipler bir transferde daha karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş'ın ardından Galatasaray'a dev bir çalım daha atmaya hazırlanıyor.

EMRE BELÖZOĞLU TRANSFERLERİ BİTİRİYOR

Sarı Lacivertliler lige damga vuracak ve şampiyonluğa oynayacak kadronun kurulması için yoğun çaba harcıyor. Fenerbahçe, yeni sportif direktörü Emre Belözoğlu önderliğinde yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Belözoğlu, listesindeki isimlerle görüşmelere başladı.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DIŞ TRANSFER BAŞLAYACAK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu'na şampiyon olacak kadronun kurulması için tam yetki verdi. Yönetim önümüzdeki sezon futbolda mutlaka başarılı olacak kadronun kurulması adına önümüzdeki günlerde yabancı oyuncularla da iletişime geçmeyi planlıyor.

CANER ERKİN GÖKHAN GÖNÜL MERT HAKAN...

Önceliği Türk oyunculara veren Fenerbahçe, Beşiktaş ile biten sözleşmesini uzatmayan Caner Erkin transferinde mutlu sona çok yakın. Tecrübeli futbolcunun önümüzdeki yıl Fenerbahçe forması giymesi bekleniyor. Caner Erkin'in yanı sıra Gökhan Gönül'ü de kadrosuna katmayı planlayan Fenerbahçe, oyuncunun Beşiktaş'la yapacağı görüşmeyi beklemeye geçti. Gökhan Gönül ile Beşiktaş anlaşma sağlayamazsa Fenerbahçe eski oyuncusunu yeniden transfer edecek.

EMRE KILINÇ GALATASARAY YÖNETİMİNİ TELEFONLARINA BAKMIYOR

İki sezondur büyük hayak kırıklığı yaşatan Fenerbahçe, transferde gözünü kararttı. Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre, Sarı-Lacivertliler, Mert Hakan Yandaş’ın ardından Galatasaray'a bir transfer çalımı daha atmak için resmen harekete geçti. İddiaya göre Fenerbahçe’nin Mert Hakan ile anlaşma sağlamasının ardından Emre Kılınç, Sarı-Kırmızılılar’ın telefonlarını açmamaya başladı!

FENERBAHÇE EMRE KILINÇ'I İSTİYOR

Sarı-Lacivertli ekibin, 25 yaşındaki kanat oyuncusuna da aynı Mert Hakan’da olduğu gibi Galatasaray’dan çok daha cazip bir teklif sunduğu öne sürüldü. Bu gelişme sonrası kafası karışan Emre Kılınç’ın, son kararını vermek için zaman istediği kaydedildi. Yıldız futbolcunun bu nedenle Galatasaraylı yöneticilerin aramalarını yanıtsız bıraktığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal