Galatasaray Yıldız Oyuncu İle Anlaşamadı

Galatasaray yaz transferi girmeden sözleşme problemlerini çözmek isterken ilk olarak en değerli oyuncularından biri olan Marcao ile görüştü yıldız savunmacı Galatasaray'ın sözleşme teklifine 'HAYIR' dediği iddia edildi.

27.02.2021-14:54 - (Son Güncelleme: 27.02.2021-14:54) Galatasaray Yıldız Oyuncu İle Anlaşamadı

Galatasaray’da  gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin de transfer radarına giren Marcao için yönetim sözleşme uzatmak için çalışmalara başladı. Kadrodaki en çok transfer teklifi alan isim olan başarılı stoperin 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak sarı-kırmızılılar Brezilyalı oyuncunun kafasının karışmaması için kendisine yeni anlaşma teklif etti.

TAKIMDA EN AZ KAZANANLARDAN BİRİ

Seneye bedelsiz olarak takımdan ayrılmasından korkulan Marcao bu sezon 850 bin Euro, gelecek sezon ise 900 bin Euro kazanacak. Galatasaray, 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncusuna yüzde 20 zam yapılarak sözleşmesinin 3 yıllık daha uzatılması teklifinde bulundu.

BEKELEME KARARI ALINDI

Buna karşılık Marcao'nun menajeri yönetimin düşündüğü 1.1 milyon Euro'nun çok düşük olduğunu ve oyuncusu için istediği rakamın en kötü ihtimalle yıllık 1 milyon 750 bin Euro olduğunu söylediği iddia edildi. Galatasaray yönetimi de bu cevabın ardından Marcao'nun sözleşmesinin uzatılması konusunu şimdilik beklemeye alındı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal