20.01.2022-13:51 (Son Güncelleme:20.01.2022-14:07)


1

Galatasaray'ın Bulgaristan ekibi Ludogorets formasını terleten Bulgar sağ kanat Kiril Despodov ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Sarı kırmızılıların bu anlamda ilgilendiği futbolculardan birisinin de Ludogorets takımının formasını terleten Bulgar yıldız Kiril Despodov olduğu aktarıldı.



3

Galatasaray'ın devre arasında transferde gözüne kestirdiği Bulgar futbolcu Kiril Despodov ile yakından ilgilendiği ve futbolcunun transferi için kolları sıvadığı aktarılıyor.



4

Futbolcuyla ve kulübüyle transfer için yakın temasa geçilirken, yıldız futbolcudan gelecek yanıt büyük bir merakla beklenilmeye başlanıldı.



5

Sarı kırmzılıların ilgilendiği futbolcu ile ilgili kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



6

Bulgar yıldız Despodov, bu sezon 15 lig mücadelesinde 6 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi. Yıldız futbolcu Bulgaristan'da spor yazarları tarafından yılın en iyi futbolcusu seçilmeyi başardı.



7

Despodov, kariyerinde CSK Sofida, Cagliarı ve Sturm Graz gibi takımların formasını terletmiştir. Son olarak ise Bulgaristan ekibi Ludogorets'in formasını giymektedir.



8

Ana mevkisi sağ kanat olmakla beraber sol kanat ve forvet arkası pozisyonlarında da görev alabilmektedir. 25 yaşındaki genç yıldız Bulgaristan Milli Takımı'nın da güncel futbolcusudur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR