Galatasaray transferde gözüne Javier Pastore’yi kestirdi!

Galatasaray transferde kolları sıvarken takımda dikkat çeken isimler gündeme geliyor. Sarı kırmızılılarda son olarak gündeme gelen isim ise Arjantinli yıldız Javier Pastore oldu.

30.06.2022-09:18 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-10:51)

Sarı kırmızılılarda yeni teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Gelecek sezon etkili isimlerle kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray’da ise gündeme oldukça sürpriz isimler gelmekte. Galatasaray’da son olarak gündeme gelen isim ise Arjantinli yıldız oyuncu Javier Pastore oldu. İspanyol ekibi Elche ile olan sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki oyuncu için temaslar başladı.

Girişimlere başladılar

Galatasaray gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek isterken sürpriz isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Sarı kırmızılılarda transfer anlamında son olarak ilgilenilen ismin Javier Pastore olduğu öğrenildi. Yıldız orta saha için sarı kırmızılıların temasa geçtiği ve oyuncuyu kadrolarına katmaya yakın oldukları gelen bilgiler arasında yer alıyor. Oyuncuyla ilgili yaşanan gelişme ise taraftarları heyecanlandırdı.


Taraftarları heyecanlandırdı

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcu Javier Pastore ile ilgilenmesi gerek Galatasaraylı taraftarları gerek diğer futbolseverlerin oldukça ilgisini çekti. Oyuncu ile ilgili yaşanan gelişmeler merakla takip edilmeye devam ediliyor. Bu anlamda yıldız oyuncunun transfer durumu büyük merak konusu haline geldi.

Oyuncunun kariyeri

Kariyerine Arjantin’in Talleres takımında başlayan oyuncu ardından Huracan’ın yolunu tuttu. Performansıyla Avrupa ekiplerinin dikkatini çeken oyuncu 2009 yılında 7 milyon euro bonservis bedeliyle Palermo’ya gitti. Burada yükselen grafiğini sürdüren Javier Pastore 2011 yılında 42 milyon euro bonservis karşılığında Fransız devi PSG’nin yolunu tuttu. 7 yıl PSG’de forma giyen oyuncu 2018 yılında Roma’nın kadrosuna katıldı. 2021 yılında Roma’dan ayrılan oyuncu İspanyol ekibi Elche’ye transfer oldu. Şimdilerde ise takımından ayrılması gündemde. Oyuncuyla son olarak ise Galatasaray’ın ilgilendiği öğrenildi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal