Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den Sivasspor Mağlubiyeti Sonrası Takıma Uyarılar Geldi!

Aldığı cezası nedeniyle Sivas mücadelesini locadan takip eden teknik direktör Fatih Terim'in futbolcularına Sivasspor maçı sonunda önemli uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

15.12.2021-15:26 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-15:26)

Cezası dolayısıyla Sivasspor karşılaşmasını  locadan takip eden teknik adam Fatih Terim'in takımına Sivasspor maçı sonunda önemli uyarılarda bulunduğu belirtildi.
Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Avrupa'da mükemmel bir sezon geçirmesine karşın Süper ligde tam anlamıyla kabus yaşıyor. Sarı kırmızılılar, ligde son olarak Sivasspor karşısında aldıkları mağlubiyetle kötü gidişlerini sürdürüyorlar. Aldığı ceza dolayısıyla Sivasspor deplasmanında da locada oturan takımın teknik direktörü Fatih Terim'in yenilginin ardından ekibi ve futbolcularıyla kısa önemli değerlendirmede bulunduğu öğrenildi.

FATİH TERİM'DEN DİKKAT ÇEKEN UYARI

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Sivasspor karşısında alınan yenilginin ardından futbolcularına önemli uyarılarda bulundu. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in maçın ardından kaçan gollere dert yandığı ve 'Fırsat yakaladık, yine atamadık. Atamıyoruz, atmamız lazım. Son tercihleri yanlış kullandınız' şeklinde konuşma yaptığı belirtildi.
Karşılaşmaya Diagne ile başlayıp daha sonrasında Mostafa Mohamed ve Halil Dervişoğlu'nu kullanan sarı kırmızılılar yine beklenen sonucu alamazken, devre arasında ise forvetlerle ilgili bir transfer operasyonu daha yapılacağı aktarılıyor.

GALATASARAY'IN LİGDE YÜZÜ GÜLMÜYOR

UEFA Avrupa Ligi'nde grubundan lider çıkmayı başaran Galatasaray, aynı başarısını Süper Lig'de gösteremiyor. Sarı kırmızılılar son olarak Sivasspor deplasmanında alınan mağlubiyetle beraber ligdeki galibiyet hasretine son veremedi. Alınan mağlubiyet sonrası gerek Galatasaray takımında gerek Galatasaraylı taraftarlar büyük hayal kırıklığına uğradılar. Takımın teknik direktörü Fatih Terim'in futbolcularına toparlanmaları için önemli uyarılarda bulunduğu ifade ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal