Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent Göztepe Maçının Ardından Açıklamalarda Bulundu!

Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent'in, Süper Lig'de Göztepe karşısında alınan galibiyetin ardından yaptığı açıklamalar çok konuşuluyor.

22.02.2022-08:58 - (Son Güncelleme: 22.02.2022-10:25)

Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Galatasaray, zorlu İzmir deplasmanında Göztepe'ye misafir oldu. Nefes kesen heyecanlı karşılaşmada Galatasaray rakibini 3-2 yendi. Alınan bu galibiyet Galatasaray cephesinde büyük bir sevinçe neden oldu. Alınan önemli galibiyet sonrası Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent ilk kez sarı kırmızılıların başında maç kazanmış oldu. Karşılaşma sonrası Domenec Torrent'ten dikkat çeken açıklamalar geldi. Domenec Torrent'in karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalar çok konuşuluyor.

AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

İspanyol teknik adam Domenec Torrent karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, 'Oyuncular, taraftarlar ve bizi her zorlukta destekleyen yönetim bu galibiyet hak etti. Bu maç bir delilikti! İkinci yarıda 4-3-3 yapmak anahtardı. İlerideki 3 kişiyle karşılayarak oynatmamak, 2 orta sahayla onların 2 orta sahasını karşıladık.'


' İlk yarıda kontrol edemediğimiz bir 5'li vardı. Taylan burada destek oldu ve kontrol altına aldık. İkinci yarıda da yaptığımız değişiklikler elbette gidişatı etkiledi fakat bu sistem değişikliğiyle maçı kazandık. Tekrardan kendilerine inanabilmeleri için takımın bu galibiyete ihtiyacı vardı. Çok güzel oldu, mutluyuz.' şeklinde açıklamalarına son verdi. İspanyol teknik adam Domenec Torrent'in maçın ardından yaptığı açıklamalar gündem oldu. Öte yandan Galatasaray'ın, Göztepe karşısında 2-1'den geri gelip maçın son dakikalarına doğru 3-2 kazanması gerek Galatasaray takımını gerek Galatasaraylı taraftarları oldukça rahatlattı. Alınan galibiyet sonrası sarı kırmızılılar büyük moral bulmuş oldu.  Galatasaray ile ilgili gelişmeler taraftarlar tarafından merakla takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal