Galatasaray Milli Futbolcuyu İstiyor

Ligin ikinci yarısına güçlü bir kadro ile girmek isteyen Galatasaray sağ bek pozisyonu için Süper Lig’de Antalyaspor’da forma giyen Nazım Sangare ile doldurmayı düşünüyor.

26.12.2019-10:43 - (Son Güncelleme: 26.12.2019-10:39) Galatasaray Milli Futbolcuyu İstiyor

Sol bek takviyesi için Saracchi ile anlaştığı iddia edilen sarı kırmızılılar, sağ bek içinde çözümü buldu, Mariano ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Mariona’da gelecek bonservis parası ile Sangare transferini yapmıyor planlıyor.
Avrupa’ya erken veda Galatasaray ligde de kötü günler geçiriyor. Teknik Direktör Fatih Terim takımdan memnun olmadığını her fırsat dile getirip ocak ayını işaret ediyor ‘takımda köklü değişiklikler yapacağız’ söyleminde bulunuyordu.

Teknik Direktör Terim raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan yönetim ilk anlaşmasını Leipzig’in sol beki 21 yaşındaki futbolcusu Marcelo Saracchi’yi 1.5 yıllığına kadrosuna kattı.

Ligin ikinci yarısına güçlü bir kadro ile girmek isteyen Galatasaray sağ bek pozisyonu için Süper Lig’de Antalyaspor’da forma giyen Nazım Sangare ile doldurmayı düşünüyor. Sarı Kırmızılılar, başarılı bir performans sergileyen Milli futbolcu için girişimlere başlandığı gelen bilgiler arasında.

Antalyaspor ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcunun Galatasaray’dan gelen teklife sıcak bildirildiği öğrenildi.

Akdeniz ekibi Galatasaray’dan bonservis bedeli istediği sarı kırmızılılar bu bedeli karşılamak için Mariano’yu satarak çözmek istiyor. Yönetim, kısa süre içinde bu transferi bitirmek istiyor.

25 yaşındaki başarılı oyuncu bu sezon 16 maçta takımına 1 gol, 1 asistlik katkı yaptı.  

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal