09.11.2021-12:35 (Son Güncelleme:29.11.2021-16:51)


1

Galatasaray'da Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde hareketli günler yaşanıyor. Teknik Direktör Fatih Terim, Süper Lig ekibinin orta saha oyuncusunu kadrosunda görmek istiyor.



2

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Fatih Terim, Başkan Burak Elmas ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından sezon başında kadroya katılmış ancak büyük bir hayal kırıklığı yaratmış olan Gustavo Assuncao ile yolların ayrılmasını istemişti.



3

Galatasaray'da kiralık olarak olarak forma giyen Gustavo Assuncao'nun Ocak ayında sözleşmesinin feshedilmesine kesin gözüyle bakılırken sarı kırmızılıların transferdeki yeni hedefi ise ortaya çıktı.



4

Teknik Direktör Fatih Terim, Başkan Burak Elmas ile gerçekleştirdiği yeni görüşmede orta saha transferi için Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da forma giyen Amir Hadziahmetovic ismini iletti.



5

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve ekibinin bir süredir takip ettiği 24 yaşındaki oyuncu Amir Hadziahmetovic'i Ocak ayında kadrosunda görmek istiyor.



6

Ayrıca Amir Hadziahmetovic ile menajeri aracılığıyla bir görüşme gerçekleştiren Galatasaray yönetiminin bu görüşmesinin olumlu geçtiği öğrenildi. 24 yaşındaki Bosnalı oyuncunun Galatasaray'da forma giymeye sıcak baktığı ve transferi için gereken kolaylıkları sağlayabileceği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR