Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nurcan Çelik'ten Fenerbahçe'ye Büyük Tepki!

Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nurcan Çelik, Fenerbahçe'ye 7-0 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Nurcan Çelik yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe'ye büyük tepkiler gösterdi.

08.12.2021-12:16 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-13:06)

Galatasaray Kadın Futbol Takımı ile Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı arasında oynanan dostluk maçının yankıları devam ediyor. Oynanan mücadelede Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nı 7-0 yendi. Maçın skoru büyük ses getirirken karşılaşmanın ardından Galatasaray Futbol Takımı'nın teknik direktörü Nurcan Çelik'ten sert tepkiler geldi.


NURCAN ÇELİK'TEN FENERBAHÇE'YE BÜYÜK TEPKİ

Dostluk maçında Fenerbahçe'ye 7-0 kaybeden Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın teknik direktörü Nurcan Çelik yaptığı açıklamada, 'Şimdi Fatih Hocayı daha net anlıyorum. Kırmızı verilmeyebilirdi, orada biraz niyete bakar durum. Direkt rakibe kasti bir şey yoktu. Sarı kartla durumu giderebilirdi. O da herhalde heyecana yenildi. Oyuncular da heyecana yenildi. Tarihte ilk defa böyle bir ambiyansta maç oynadılar. Maça fiziksel olarak hazırlardı. Belki zihinsel olarak çok iyi hazırlanamadılar'
'Rakibimizin 5. dakikada kırmızı kartla bir oyuncusu atılsaydı, maçın kalanında biz bu şekilde davranmazdık. Galatasaray camiası bunu yapmazdı. Günün anlam ve önemine yakışır bir skor olmadı. Üzüldük açıkçası. Burada her koşula hazır olmamız gerektiğini gördük. Özellikle böyle bir günde skorun da farklı olması gerekiyordu. Bugün hakemin oyunumuzu etkilediğini düşünüyorum. Hakem azizliğine uğradık. Böyle bir dostluk maçında, 5. dakikada oyuncu atılmaz' şeklinde açıklamalarına yer verdi. Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın teknik direktörü Nurcan Çelik'in yaptığı açıklamalar büyük gündem oldu. Galatasaraylı taraftarlar, Nurcan Çelik'in yaptığı açıklamalara büyük destek verirken, rakip takım Fenerbahçe taraftarlarından da yapılan açıklamalara tepkiler geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal