15.11.2021-16:41 (Son Güncelleme:24.11.2021-14:33)


1

Sezon başında Galatasaray'a büyük beklentiler ile gelip hayal kırıklığı yaratan yıldız futbolcu ile ilgili beklenmedik bir karar alındı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'a transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kalmışken Portekiz Ligi ekiplerinden Farmalicao'dan 3.5 milyon euro satın alma opsiyonu ve 100.000 euro kiralama bedeli ile birlikte transfer olan 21 yaşındaki oyuncu Gustavo Assuncao geldiği günden bu yana beklentilerin altında kaldığı için büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.



3

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendisi için büyük bir yetenek olabileceğini düşündüğünü söylemesi transferi takip eden Galatasaray taraftarlarının beklentisini arttırırken sonuç büyük bir hayal kırıklığı oldu.



4

Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi yaklaşırken Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Başkan Burak Elmas ile birlikte gerçekleştirdiği görüşmelerin de sayısı her geçen gün artmaya başladı.



5

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Başkan Burak Elmas arasında Ocak ayında yapılacak olan transfer çalışmaları görüşmelerinde tecrübeli teknik adamın sezon başında kadroya katılan 21 yaşındaki oyuncu Gustavo Assuncao ile yolların ayrılması yönünde almış olduğu kararı ilettiği öğrenildi.



6

Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde Galatasaray yönetiminin teknik direktör Fatih Terim'in aldığı karar doğrultusunda Portekiz Ligi ekiplerinden Farmalicao'dan kiralanan Gustavo Assuncao ile kesin olarak yolları ayıracağı öğrenilirken tecrübeli teknik adamın Gustavo Assuncao'nun yerine orta sahaya yeni bir transfer istediği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR