Galatasaray - Fenerbahçe Derbisini Milyarder Gilang Widya Pramana Stadyumdan İzledi!

Endonezyalı çılgın milyarder Gilang Widya Pramana, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbiyi tribünden takip etti.

23.11.2021-14:31 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-14:37) Galatasaray - Fenerbahçe Derbisini Milyarder Gilang Widya Pramana Stadyumdan İzledi!

Pazar akşamı Fenerbahçe ile Galatasaray arasında dev bir derbiye sahne oldu. Oynanan derbide Fenerbahçe, Galatasaray'ı kendi evinde 2-1 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşma gerek Türk futbolunda gerek dünya futbolunda büyük ses getirdi. Oynanan mücadele dünyanın dört bir yanından çok büyük bir ilgi ve merakla takip ediliyor. Oynanan karşılaşmanın ardından sürpriz bir gerçek te ortaya çıktı. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki dev derbiyi Endonezya'nın en zengin iş adamlarından olan Gilang Widya'nın takip ettiği öğrenildi.

ENDONEZ İŞ ADAMI GİLANG WİDYA PRAMANA DERBİYİ YERİNDEN TAKİP ETTİ

Endonezya'nın en zengin iş adamlarından olan Gilang Widya Pramana dev derbiyi tribünlerden takip etti.
Instagram'da 1.7 milyon takipçisi bulunan ve buradan fotoğraf paylaşan Gilang Widya Pramana, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan dev derbiyle ilgili olarak 'Farklı bir atmosfer. Maç boyunca ayakta durmak zorunda kaldık. Ev sahibi son dakikada kaybetti. Maç gergindi. Atmosfer harikaydı. Umarım Endonezya'da da futbol böyle gelişir.' ifadelerine yer verdi.

GİLANG WİDYA PRAMANA'YA SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Instagram'da 1.7 milyon takipçisi olan ve Endonezya'nın en zengin iş adamlarından olan Gilang Widya Pramana'nın, Galatasaray ve Fenerbahçe derbisiyle ilgili yaptığı açıklamalar gerek Türk futbol dünyasında gerek yurt dışında büyük ses getirdi. Milyarder iş adamının yaptığı açıklamalar Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftarlar tarafından çok büyük ilgi çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal