Galatasaray Fatih Terim İle Son 11 Yılın En Kötü Sürecini Yaşıyor!

Galatasaray'da Sivasspor mağlubiyeti sonrası galibiyet hasreti 5 maça çıkarken, alınan sonuçların ardından Galatasaray'da son 11 sezonun en kötü performansı ortaya çıktı.

15.12.2021-15:49 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-16:03)

Süper Lig devlerinden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmeyi başarsa da Süper Li'de oldukça kötü bir performans sergiliyor. UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile deplasmanda golsüz berabere kalan ve son 16 turuna adını yazdırmayı başaran Galatasaray'da ligde Demir Grup Sivasspor'a karşı 1-0 yenilerek taraftarlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğratmış oldu. Son 5 haftada galibiyet yüzü göremeyen Galatasaray, 12 puandan olmuş oldu ve lider Trabzonspor'un tam 16 puan gerisine düştü.

GALATASARAY HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

Bu sezon bir türlü raya oturmayan takımda 16. hafta itibariyle Süper Lig'de son 11 sezonun en kötü performansı sergilenmiş oldu. 23 puanla 9. sırada yer alan Galatasaray bu performansıyl 20 puanla tamamladığı 2010-2011 sezonunun ardından en kötü istatistiğe imza attı. Sarı kırmızılılar o sezonu 8. sırada tamamlamıştı. Galatasaray bu süreçte en kötü averaja sahip olduğu sezonu da geçirmekte. Süper Lig'de geride kalan kısımda 21 gol atan takım kalesinde ise 20 gol gördü. Fatih Terim'in öğrencileri +1 averajla 16. hafta itibarıyla son 11 sezonun en kötü performansını ortaya koymuş oldu.


FATİH TERİM'E İSTİFA ÇAĞRILARI GELMEYE BAŞLADI

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e, Demir Grup Sivasspor' yenilmesinin ardından bazı taraftarlardan istifa mesajları gelmeye başladı. Tecrübeli teknik adama özellikle sosyal medya üzerinden istifa çağrısında bulunan taraftarların sayısı bir hayli fazla olarak görüldü. Fenerbahçe maçı sonrası aldığı ceza dolayısıyla 3 maçtır takımın başında yer almayan hocanın bu durumu da sarı kırmızılıları kötü etkiledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal