Galatasaray Derbisinin Ardından Fenerbahçeli Mesut Özil'den Dikkat Çeken Açıklamalar!

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mesut Özil, Galatasaray derbisinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Futbolcunun açıklamaları büyük ses getirdi.

23.11.2021-16:01 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-16:12) Galatasaray Derbisinin Ardından Fenerbahçeli Mesut Özil'den Dikkat Çeken Açıklamalar!

Süper Lig'de, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 yendiği karşılaşamda önemli rol oynayan Fenerbahçeli yıldız Mesut Özil'den derbi galibiyetiyle ilgili önemli açıklamalar geldi. Yıldız futbolcunun yaptığı açıklamalar büyük dikkat çekti. Mesut Özil'in yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.

MESUT ÖZİL'DEN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER

Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Mesut Özil, ligde Trabzonspor maçının ardından sonra ilk defa Galatasaray karşısında ilk 11'de sahada yer aldı. Özellikle Fenerbahçe'de Ali Koç'un, 'Mesut artık ticari işlerini bir kenara bırakıp, Fenerbahçe’nin başarısına odaklanmalı' sözlerinin ardından tüm gözler dünyaca ünlü yıldız futbolcuya çevrilmişti. 33 yaşındaki yıldız, dev derbide resmen resital sergiledi. Mesut Özil, 69 metrelik deparın ardından usta işi bir vuruşla skora dengeyi getirmeyi başardı. Tecrübeli yıldız futbolcu harika golünün ardından sarı lacivertlilerdeki en iyi oyunlarından birini gösterdi. Karşılaşmanın bitmesinden sonra Mesut Özil'e Almanya'daki ailesi ve arkadaşlarından tebrik telefonları yağdığı öğrenildi.
Yıldız futbolcunun kendisini kutlayan kişilere, 'Ben size geçtiğimiz günlerde yaptığımız konuşmalarda iyi oynayarak kazanacağımızı söylemiştim. Çünkü tüm takım olarak buna inandık ve çok çalıştık. Maçın sonunda da gülen taraf biz olduk' ifadelerini kullandı. Mesut ayrıca derbi zaferinin ardından taraftara seslenerek, 'Biz onları mutlu etmeye devam edeceğiz. Yeter ki onlar da bizim arkamızda olsunlar ve desteklerini sürdürsünler' ifadelerine yer verildi. Yıldız futbolcunun yaptığı açıklamalar gerek yurt içinde gerek yurt dışında büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal