28.09.2021-09:59 (Son Güncelleme:28.09.2021-09:59)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da son zamanların en çok eleştirilen isimlerinden biri olan Christian Luyindama ile yolların ayrılması yönünde karar verildi.



2

Galatasaray'da sezon öncesi takımdan ayrılması yönünde karar verilmişken bu karardan Başkan Burak Elmas ve Teknik Direktör Fatih Terim'in kararı doğrultusunda vazgeçilmişken bu alınan kararın pişmanlığı yaşanıyor.



3

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Giresunspor-Galatasaray karşılaşmasında Marcao'nun takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı olayın ardından 8 maçlık bir ceza alması ile birlikte kendisine forma şansı doğan Christian Luyindama ayağına kadar gelen bu şansı hiç iyi değerlendirememişti.



4

Marcao'nun almış olduğu cezanın ardından yeni transfer Victor Nelsson'un stoperde yeni partneri olan Christian Luyindama, görev aldığı karşılaşmalarda yapmış olduğu bireysel hatalar ile adeta taraftarlara saç baş yoldurmuştu.



5

Galatasaray'a transferi bir hayli maliyetli olan ve bu maliyeti yüzünden zaman zaman takımdan ayrılması için gelen teklifler düşük bulunarak takımdan ayrılmasına izin verilmeyen Christian Luyindama için artık sarı kırmızılı yönetim yüksek bir bonservis ücreti talebinde olmayacak.



6

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Başkan Burak Elmas arasında gerçekleştirilen görüşmelerde Chritian Luyindama'nın yapmış olduğu bireysel hataların artık bardağı taşırdığı ve takım içerisindeki uyumu da bozduğu konusunda fikir birliği sağlanırken ikili arasında gerçekleştirilen görüşmede Christian Luyindama ile sezon ortasında yolların kesin olarak ayrılması yönünde karar verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR