Galatasaray başkanlık seçimi iptal mi olacak? 3 talep var!

İstanbul Valiliği tarafından gerçekleştirilen mali genel kurulunda tespit edilen usülsüzlükten dolayı Galatasaray Spor Kulübü’ne dava açtı. Açılan bu dava sonrasında ise 23 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Başkanlık seçimi iptal edilebilir. Peki, Galatasaray başkanlık seçimi iptal mi olacak? Davanın açılmasının ardından Burak Elmas'ın isterse seçimi iptal edebileceği söylendi.

08.04.2022-17:02 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-17:02) Galatasaray başkanlık seçimi iptal mi olacak? 3 talep var!

İstanbul Valiliği tarafından 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen mali genel kurulunda usülsüzlüğün tespit edilmesinin ardından derneğin ve ilgili kişilerin ilerleyen zamanlarda uğrayabileceği zararların önüne geçmek adına Galatasaray Spor Kulübü'ne dava açtı. Konunun asliye hukuk mahkemesine taşınmasından sonra ise birçok kişinin gündeminde ise Galatasaray başkanlık seçiminin iptal olup olmayacağı oldu.

Kulüpte görüşmeler yapılıyor

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, yaşanan bu durumdan dolayı görüş alışverişi yapabilmek adına Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Divan Başkanı Metin Sinan Aslan, adaylar Metin Öztürk ve Eşraf Hamamcıoğlu ile camianın önde gelen hukukçularını kulübe davet etti.

Galatasaray başkanlık seçimi iptal mi olacak?

Galatasaray başkanlık seçimi iptal mi olacak?

İstanbul Valiliği tarafından usülsüzlüğün tespit edilmesinin ardından Galatasaray Spor Kulübüne açılan dava sonrasında ise 23 Nisan Cumartesi günü yapması planlanan başkanlık seçimlerinin iptal edilip edilmeyeceği merak edilmeye başlandı.

Şu anki Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas'ın isterse gerçekleşecek olan başkanlık seçimini iptal edebileceği öğrenildi. Eğer Burak Elmas, seçim yapmak istemediğini belirten bir açıklamada bulunursa Galatasaray başkanlığına devam edecek. Fakat Burak Elmas'ın yakın çevresine yaptığı açıklamalara bakıldığında ise 23 Nisan Cumartesi günü gerçekleşmesi planlanan başkanlık seçiminin iptal edilmeyeceği yönünde.

Habere göre 3 talep var;

1- Olağan Genel Kurul iptali

2- Olağan Genel Kurul sonucunda alınan seçim kararının iptali

3- Kulüp tüzüğünün idari ibrasızlıkla ilgili tüm maddelerinin iptali

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal