Galatasaray'ın eski Başkanı Burak Elmas'ın takımla yolları ayrılan Teknik Direktör Fatih Terim hakkındaki son açıklamaları büyük yankı uyandırdı!

Galatasaray'ın Eski Başkanı Burak Elmas, sezon ortasında yolların ayrıldığı Fatih Terim için son olarak sert açıklamalarda bulundu. Elmas teknik adamla ilgili olarak, 'Ayrılık kararı sadece saha içi sonuçlarla ilgili değildi. Kendisine karşı başta biraz kırgınlık hissediyordum ama artık kızgınım, Galatasaray adına kızgınım' şeklinde açıklamalarına son verdi.

06.06.2022-11:47 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-09:59)

Sarı kırmızılılarda eski başkan Burak Elmas'tan, son olarak Fatih Terim ile ilgili açıklamalar geldi. Elmas'ın özellikle takımla yolların ayrıldığı Fatih Terim için yaptığı açıklamalar gerek sarı kırmızılı camia gerek gerek diğer taraftarlar tarafından büyük dikkat çekti.

Teknik adam ile ilgili sözleri gündeme oturdu

Burak Elmas, Fatih Terim ile ilgili olarak 'Fatih Terim'in geçmiş Galatasaray'da yaşadığı dönemlerden çok farklı bir davranış sergiledim. Sonrasında yaptıklarıyla ilgili artık aynı hissiyatta olmadığımı söyleyebilirim. Mesaja 'hayırlısı olsun' dedim. Fatih Terim'le bizim ayrıldığımız esas yer ekip meselesiydi. Hocayla ben ilk konuştuğum zaman 'Galatasaray'da kişilere bağlı olmayan bir futbol stratejisi kurmamız lazım' dedim.'

'Fatih Terim'le yolların ayrılmasının sadece saha içi sonuçlarla ilgili değildi. Fatih Terim'e artık duygularım kırgınlıktan kızgınlığa dönmüş durumda. Başta biraz kırgınlık hissediyordum ama artık o kırgınlığı hissetmiyorum. Kızgınım, Galatasaray adına kızgınım! Bana kızmalarının Galatasaray'a bir faydası yok. Bana karşı Galatasaray'a zarar verme pahasına bir mücadele verilirse ona kızarım.' şeklinde açıklamalarına son verdi.


Yaptığı açıklamalar eleştiri konusu oldu

Burak Elmas'ın, takımla ayrılığı olay olan Fatih Terim hakkındaki sözleri gerek sarı kırmızılı camia gerek Türk futbolunda büyük ses getirmiş durumda. Terim ile ilgili kimi sarı kırmızılı taraftarlar tarafından destek görürken kimi taraftarlar tarafından da büyük eleştiri aldı. Bu anlamda sarı kırmızılı camia ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal