24.01.2022-14:27 (Son Güncelleme:30.01.2022-17:24)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da bu sezon oldukça büyük bir hayal kırıklığı yaşanıyor. Sarı kırmızılılar haftalardır aldığı kötü sonuçlar nedeniyle ligde küme düşme hattında yer alıyor.



2

Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera'nın yaşadığı sakatlığın ardından kalede yaşanan problem her geçen hafta daha da büyüyor. Fernando Muslera'nın sakatlanmasının ardından ilk olarak kaleye geçen İsmail Çipe sergilediği performansla sarı kırmızılı taraftarları çileden çıkarırken son olarak oynanan Trabzonspor maçında kaleye geçen Fatih Öztürk'de sarı kırmızılıların sorununa çözüm olamamıştı.



3

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Başkan Burak Elmas ile bir görüşme gerçekleştirerek Spor Toto Süper Lig'deki ara transfer döneminde mutlaka bir kaleci transferinin yapılması gerektiğini iletti.



4

İspanyol teknik adamın Burak Elmas ile gerçekleştirdiği görüşmede Barcelona'nın B takımında forma giyen genç vatandaşı Inaki Pena ismini ilettiği ortaya çıktı.



5

Barcelona B takımında forma giyen Inaki Pena'nın transferi için düğmeye basan Galatasaray yönetimi Katalan ekibiyle gerçekleştirdiği görüşmelerde mutlu sona ulaşmaya çok yakın.



6

22 yaşındaki İspanyol kaleci Inaki Pena'yı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Galatasaray yönetiminin Barcelona ile gerçekleştirdiği görüşmenin oldukça olumlu geçtiği ve önümüzdeki günler içerisinde bu transferin resmen açıklanabileceği öğrenildi.



7

Katalan ekibinin alt yapısında yetişen Inaki Pena, bu sezon Barcelona B takımı ile toplamda 9 karşılaşmada süre alan Inaki Pena, bu karşılaşmalarda 8 gol yerken 4 müsabakada kalesini gole kapatmayı başarmıştı.



8

Genç İspanyol kalecinin önümüzdeki günler içerisinde İstanbul'da olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR