10.07.2020-13:08 (Son Güncelleme:19.04.2024-22:14)


1

Yaz sıcaklarının etkisini göstermeye başladığı günlerde uzun saçlar kadınlar için çile haline geliyor. Bu nedenle çeşitli bakım yağları ve kremlerle özen göstererek uzattıkları saçlarını kestirmek zorunda kalabiliyorlar. Ancak buna hiç gerek yok! Hayır hayır, sıradan bir at kuyruğu veya rastgele yapılmış bir topuzdan bahsetmeyeceğiz. Tarzından ödün vermek istemeyen kadınlar için yaz aylarında kullanabilecekleri saç modellerini bir araya getirdik. İşte fular kullanarak yapabileceğiniz saç modelleri…



2

Bunaltıcı yaz sıcaklarında ensenizde yapacağınız sıradan bir örgüyü tarzınıza renk katacak bir fular kullanarak sıradanlıktan kurtarabilirsiniz.



3

Daha uzun bir fular kullanarak hem bir bandana olarak kullanabilir hem de örgülerinizin arasına sıkıştırarak renklendirebilirsiniz.



4

Aynı zamanda normal bir örgüyü topuz yaparak saçlarınızın ensenize olan temasını tamamen kesebilirsiniz. Tabi yine bir fuları örgünüzün arlarına sıkıştırarak renklendirmeyi unutmayın.



5

Bizce harika bir görüntüye sahip olan ensede yapılan dağınık topuzun aralarına sıkıştırılan bir fular, girdiğiniz ortamlarda diğer herkesten ayrılmanızı sağlayacak.



6

İşte bir başka topuz ve fular modeli daha.



7

At kuyruğu saç modelinizde de fular kullanarak farklı bir tarzda elde edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR