08.08.2020-10:57 (Son Güncelleme:29.03.2024-11:10)


1

Sevilen dizi Friends'in oyuncuları yıllar sonra çekilecek özel bölüm için bir araya gelecek. Bu haber aylar önce çıktığında dizinin hayranlarını çok heyecanlandırmıştı. Ancak özel bölüm için oyuncular bir türlü buluşamadı. Çekimlerine 17 Ağustos'ta başlanacağı duyurulan diziden kötü haber geldi. İşte detaylar...



2

Friends dizisi 16 yıl sonra aynı oyuncu kadrosuyla yeniden bir araya gelecek. Dizinin 27 Mayıs’ta planlanan gösterimi coronavirüs salgını nedeniyle ertelenmişti. Bugünlerde de salgın yüzünden artan rakamlar Friends'in çekimlerini yeniden ertelenmesine neden oldu.



3

Çekimlerine 17 Ağustos’ta başlanması planlanan Friends, bir kez ileri bir tarihe bırakıldı. HBO Max’in sevilen sitcomunun ana kadrosunu içeren özel bölümün çekim tarihi ilerleyen günlerde açıklanacak.



4

Friends'in özel bölümünün ilk olarak mart ayında canlı olarak seyircilerle çekilmesi gerekiyordu. Ancak salgınla birlikte tüm çekimler olduğu gibi Friends'in de çekimleri durdu.



5

WarnerMedia Entertainment ve Direct-to-Consumer başkanı Bob Greenblatt, mayıs ayında, şirketin Friends'in özel bölümünün yaz sonunda çekileceği konusunda umutlu olduğunu dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr