25.09.2020-13:41 (Son Güncelleme:28.03.2024-20:20)


1

Kış ayları yaklaşırken hem güzel hem de tarz olan Fransız kadınlarından öğrenebileceğimiz 5 trend var! Girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize toplayabileceğiniz bu trendlere mutlaka göz atmalısınız. Sizin için Fransız kadınlarının vazgeçemediği 5 trendi bir araya getirdik. Detaylara haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz…



2

İpek Gömlek + Kot

İpek Gömlek + Kot

Bütüne yayılmış olan kot görünümleri tamamıyla Fransız sayılmasa da, ipek gömleğe eşlik eden denim pantolonların 'Fransızlığını' hiç kimse inkar edemez. İpek gömlek, Fransız zarifliğini yansıtma konusunda çok başarılı.



3

Denim Sevdası

Denim Sevdası

Denim sevdasının Fransızlara ait bir gelenek olduğunu iddia edemeyiz. Fakat 2020 modası ve globalleşen dünya bu yenilikleri, geleneğe çevirme konusunda oldukça başarılı. Fransız kadınları da denim sevdasından hiç mi hiç vazgeçmiyor.



4

Kemer ve Hırka

Kemer ve Hırka

Kışlık kalın hırka veya kazak giyebilirsiniz, ancak bu belinizin inceliğini göstermenize engel değil. Fransız kadınları kemerleri yalnızca hırka ve kazaklarda kullanmıyor, birçok ceketle de kullanıyor.



5

Beyaz + Beyaz

Beyaz + Beyaz

Monokrom tarzı Fransız kadınları için yaratılmış gibi! Çünkü onlar tarzlarını olabildiğince sade ve elegant tutmayı seviyor. Aksesuarlar konusundaysa oldukça özgürlükçüler!



6

Triko Elbiseler

Triko Elbiseler

Nereye giderseniz gidin; triko elbiseler neredeyse bütün kadınların ilk tercihleri arasında yer alır. Kışın vazgeçilmez parçalarından biri olan triko elbiseler; doğru aksesuarla kombinlendiği zaman sizi oldukça şık bir görünüme kavuşturabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR