12.07.2021-18:24 (Son Güncelleme:02.11.2021-11:55)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması ile tüm dikkatleri üzerine çeken 22 yaşındaki genç yıldız adayı Kerem Aktürkoğlu için Avrupa'dan dev kulüpler kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor.



2

Geçtiğimiz sezonun başında Galatasaray'a 24 Erzincanspor'dan bedelsiz bir şekilde transfer olan Kerem Aktürkoğlu, sarı kırmızılı forma ile oynadığı 29 karşılaşmada 6 gol ve 3 asistlik Bir performans sergileyerek dikkat çekmişti.



3

Galatasaray ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kerem Aktürkoğlu geçtiğimiz sezon göstermiş olduğu performansla A Milli takıma kadar yükselmişti.



4

Galatasaray'ın kapısını çalan Avrupa kulüpleri arasında İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Marsilya ve Lille bulunurken kurulan temaslarda transferde en ciddi olan tarafın Lille olduğu öğrenildi.



5

Fransa Ligue 1 ekibi Lille geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşırken kadrosundaki Türk oyuncular Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Mehmet Zeki Çelik performanslarıyla çok önemli bir rol oynamıştı.



6

Türk oyuncuları olan yakın ilgisi bilinen Lille kulübü transferindeki son gözdesinin Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu olarak belirledi.



7

Sarı kırmızılıların Kerem Aktürkoğlu için gelecek vadeden bir oyuncu olduğundan dolayı yüksek bir bonservis ücreti talebi olacakken Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa'da futbol oynama isteği ve bu isteğini yönetim ve Fatih Terim ile paylaşırsa transferde çok önemli bir rol oynadı.



8

Fransız temsilcisi Lille'in Kerem Aktürkoğlu için 5 milyon euroyu gözden çıkardı öğrenilirken Galatasaray'ın beklentisini daha yüksek olduğu aradaki farkın ise sonraki satıştan pay olarak kapatılabilecek öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR