FOX TV Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya ne zaman başlıyor? FOX TV Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya formatı ve yayın tarihi

Uzman psikolog Esra Ezmeci, FOX TV kanalında yeni bir program ile ekranlara gelecek. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya isimli programının yayın tarihi ve yayın formatı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı ne zaman başlayacak? İşte yanıtı…

28.06.2022-11:23 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-11:23) FOX TV Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya ne  zaman başlıyor? FOX TV Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya formatı ve yayın tarihi

Uzman psikolog Esra Ezmeci FOX TV ekranlarında yeni bir programla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınladığı kitaplarıyla ilgi gören uzman klinik psikolog Esra Ezmeci, yeni bir yayın formatıyla ekranlara gelecek. İzleyiciler tarafından merak edilen programın yayın tarihi ve detayları araştırılmaya başlandı.

Yalnız Değilsin isimli programla ekranlara gelen ve daha sonra Fulya İle Umudun Olsun programında danışman olarak bulunan psikolog Esra Ezmeci, yeni programıyla ekranlara gelecek. FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Karşı Karşıya isimli programın yayın tarihi de belli oldu.

Esra Ezmeci

Karşı Karşıya başlıyor!

Psikolog Esra Ezmeci’nin sunumuyla ekranlara gelecek olan Karşı Karşıya programı, Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16:00’da izleyiciyle buluşacak.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal